عصر قم
بهداشت و درمان: چرا جراحی زانو؟
شنبه 21 بهمن 1402 - 2:37:43 PM
عصر قم - بازار / گره‌ای که با دست باز می‌شود را با دندان باز نکنید. مصداق واضح این ضرب‌المثل انجام جراحی زانو است. زیرا طبق آمار بیش از 90 درصد افرادی که جراحی زانو انجام داده‌‌اند، به این روش درمانی نیازی نداشته‌اند و با روش‌های دیگر می‌توانستند درد و مشکل زانوی خود را درمان کنند. پزشک زمانی جراحی را تجویز می‌کند که درد و آسیب زانو شدید باشد. اما در مواردی آسیب‌های شدید را می‌توان با راهکارهای جدید و تکنولوژی‌های خاصی مانند uic بهبود بخشید.
دریافت مشاوره تخصصی رایگان جایگزین جراحی زانو
طبق آمار هر سال در ایران حدود 50 هزار جراحی زانو انجام می‌شود؟ آیا همه این افراد به جراحی نیاز داشته‌اند؟ آیا با راهکارهای درمانی دیگر امکان بهبودی فراهم نمی‌شد یا امکان به تعویق انداختن جراحی وجود نداشت؟ البته آمار افرادی که جراحی برای آن‌ها توصیه شده‌است بیش از این مقدار است. اما آن‌ها متقاعد به انجام جراحی نشده‌اند. بیشتر این افراد با وجود درد و ناراحتی زانوی خود، شرایط بهتری نسبت به افراد جراحی شده دارند.
با توجه به بررسی ‌های انجام‌شده مشخص‌شده که پزشکان به 95 درصد از بیماران با آسیب شدید زانو جراحی را توصیه می‌کنند. این درحالی است که با انجام فیزیوتراپی یا آب درمانی یا استفاده از تکنولوژی uic در زانوبند زاپیامکس امکان بهبود شرایط بیماران وجود دارد. برای اطلاع از دلایل عدم توصیه جراحی زانو و درمان‌های جایگزین با ما همراه باشید.
مشاوره رایگان برای خرید زانوبند زاپیامکس uic آلمانی
همه نیازی به جراحی ندارند؛ جراحی غیرضروری هیچ فایده‌ای ندارد
درست است که جراحی در مواردی آخرین راه‌حل ممکن برای درمان آسیب‌های مفصلی است. اما در مواردی می‌توان با انجام روش‌های درمانی دیگر، شرایط را بهبود بخشید یا جراحی را به تعویق انداخت. زیرا یکی از مهمترین فاکتورها در جراحی زانو، سن بیمار (بالای 60 سال) است. انجام جراحی زانو غیرضروری یا زودتر از موعد باعث بروز عوارض زیر خواهد شد:
انجام جراحی سنگین د ر سنین میانسالی
افزایش احتمال جراحی مجدد مفصل برای تعویض ایمپلنت استفاده شده
حساس شدن بیمار و استخوان‌ها و عضلات بیمار در سنین میانسالی
کاهش فعالیت بدنی به دلیل عوارض جراحی اغلب بیماران بعد از جراحی تصور می‌کنند که باید از زانوی خود بیشتر مراقبت کنند. به همین دلیل از انجام ورزش، فعالیت بدنی و زندگی نرمال فاصله می‌گیرند.
عوارض و معایب جراحی زانو، حتی برای افراد سالم و جوان

عصر قم


 به غیر از مواردی که در قسمت بالا گفته شد، جراحی زانو عوارضی دیگری دارد که ممکن است برای هر کدام از کاندیدای جراحی رخ دهد. رایج‌ترین عوارض جراحی زانو عبارتند از:
هزینه بالا
اثربخشی پایین
دوره نقاهت طولانی‌مدت
عدم پیوند مناسب ایمپلنت با بافت‌های زانو
عدم امکان انجام این جراحی برای همه بیماران
نیاز به جراحی مجدد بعد از 10 سال از طرفی دیگر افرادی که امکان انجام جراحی را ندارند، نیز به راحتی می‌توانند از روش‌های ایمن‌تر استفاده کنند. زیرا جراحی به خودی خود خطرناک است، اگر بیمار شرایط خاصی داشته باشد، این عوارض چندین برابر خواهند شد. افراد زیر در هیچ شرایطی نباید جراحی تعویض مفصل انجام دهند:
افراد زیر 60 سال
بیماران دارای بیماری زمینه‌ای شدید (دیابت شدید)
افراد دارای بیماری خاص
افراد با وزن خیلی زیاد
بیماران مبتلا به آرتروز و فرسودگی استخوانی
افراد دارای سابقه عفونت در مفصل زانو
افراد کم‌تحرک
افراد دارای ناتوانی جسمی با توجه به این عوارض لزوم استفاده از دیگر تکنیک‌های جایگزین به منظور کاهش درد بیمار وجود دارد.
دریافت مشاوره درمان بدون جراحی زانو با زاپیامکس
بهترین راهکارهای کم‌هزینه و کم‌خطر در درمان زانو درد به جای جراحی
جراحی زانو معایب مختلفی دارد و طبق آمار حدود 30 درصد از بیماران پس از عمل از وضعیت خود ناراضی هستند. با توجه به این آمار درمان‌های موثر دیگر باید جایگزین شوند. مهمترین درمان‌های موثر به جای جراحی عبارتند از:
استفاده منظم از زانوبند زاپیامکس
انجام فیزیوتراپی طولانی‌مدت
مصرف دارو
تزریق دارو به مفصل با توجه به آمار به دست آمده درصد تاثیرگذاری هر کدام از روش‌های درمانی زانو درد به صورت زیر است:

عصر قم

مصرف داروهای خوراکی
از داروهای خوراکی مختلفی برای تسکین درد زانو استفاده می‌شود. زیرا این داروها درد، التهاب و تورم را کاهش می‌دهند. بهترین داروها برای تسکین درد زانو عبارتند از:
مسکن مانند استامینوفن ساده و کدئین‌دار
ضد التهاب غیر استروئیدی مانند ناپروکسن، ایبوپروفن و سلکسیب
شل کننده عضلانی مانند باکلوفن
غضروف‌ساز و تقویتی مانند گلوکزامین مشکلی که وجود دارد این است که مصرف طولانی مدت هر دارویی به آسیب معده، کلیه و کبد ختم خواهد شد. برای درد زانوی مداوم باید از روشی بدون خطر و عوارض استفاده کرد که برای هر مشکلی و هر نوع آسیبی مناسب است.
تزریق آمپول استروئید به محل آسیب
یکی دیگری از روش‌های تسکین درد زانوی بیمار، تزریق داروهای استروئیدی به مفصل است. انجام این روش درمانی هزینه نسبتا بالایی دارد و حدود 2 هفته تا 2 ماه تاثیر خواهد داشت. همچنین امکان تزریق 2 تا 3 مرتبه در سال بیشتر وجود ندارد. زیرا تزریق بیشتر به جای ترمیم مفصل به آن آسیب وارد می‌کند. به همین دلیل برخی افراد پس از انجام این روش درمان باید از درمان‌های دیگر استفاده کنند. 
انجام دوره‌های طولانی‌مدت فیزیوتراپی
رفتن به جلسات فیزیوتراپی منظم باعث بهبود درد و دامنه حرکتی بیمار می‌شود. اما از طرفی دیگر پرداخت هزینه 20 تا 30 جلسه فیزیوتراپی برای اغلب بیماران مشکل است. طبق مصوبه وزارت بهداشت در سال 1402 هزینه‌های فیزیوتراپی به صورت زیر است:
20 دقیقه آب درمانی حدود 270 هزار تومان
شاک ویو تراپی هر جلسه 395 هزار تومان
لیزر پر توان هر جلسه 331 هزار تومان
مگنت تراپی هر جلسه 205 هزار تومان اگر پزشکی تنها 20 جلسه فیزیوتراپی لیرزی توصیه کنید، به جز هزینه‌های رفت و آمد بیمار، مبلغی حدود 6620000 تومان باید پرداخت شود. این درحالی است اغلب بیماران توانایی پرداخت این هزینه را ندارند.
استفاده از تکنولوژی آلمانی uic زانوبند زاپیامکس در ایران

عصر قم

 زانوبند زاپیامکس به تکنولوژی آلمانی تجهیز شده است که شامل تکنولوژی‌های Ultrasound, Infraredو Pulse clock است. این 3 تکنولوژی در کنار هم آن هم در یک محصول تاثیر بالایی دارند:
تسکین درد
بهبود دامنه حرکتی
رفع اسپاسم عضلانی
تحریک سلول‌ها به ترمیم خود و در آخر بهبود آسیب ایجادشده که منجر به بهبود وضعیت حرکتی بیمار خواهند شد. همچنین برخلاف دیگر روش‌های درمانی زاپیامکس مزایای زیر را دارد:
رو ش درمانی غیرتهاجمی بدون عارضه
استفاده راحت، آن هم در منزل
امکان استفاده طولانی‌‍مدت به دلیل کیفیت بالا
فاقد دوره نقاهت باتوجه به این مزایا استفاده از زانوبند زاپیامکس uic آلمان می‌تواند جایگزین مناسب و موثری به جای جراحی زانو باشد.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/589816/بهداشت-و-درمان--چرا-جراحی-زانو؟
بستن   چاپ