عصر قم

آخرين مطالب

کارخانه ذوب‌آهن ارومیه پس از چهار سال تعطیلی احیا شد گفتگو

کارخانه ذوب‌آهن ارومیه پس از چهار سال تعطیلی احیا شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / کارخانه ذوب‌آهن ارومیه پس از چهار سال تعطیلی،همزمان با بازدید رییس عدلیه احیاء شد و مسائل و مشکلات حقوقی و بانکی این واحد تولیدی مرتفع شد. 
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نخستین برنامه از سفر خود به استان آذربایجان غربی، در راستای حمایت از جهش تولید و رفع موانع تولید، از کارخانه ذوب‌آهن ارومیه بازدید کرد. 
کارخانه ذوب‌آهن ارومیه پس از چهار سال تعطیلی، با حمایت ویژه دادگستری کل استان آذربایجان غربی، همزمان با بازدید رییس عدلیه احیاء شد و مسائل و مشکلات حقوقی و بانکی این واحد تولیدی مرتفع شد. 

رئیس قوه قضاییه در جریان بازدید خود از کارخانه ذوب‌آهن ارومیه، بر استمرار نهضت احیای واحد‌های تولیدی در سراسر کشور تاکید کرد و گفت: احیای واحد‌های تولیدی در سراسر کشور باید امری مستمر و مداوم باشد و به کاری مقطعی بدل نشود. نباید مردم احساس کنند که راه‌اندازی واحد‌های تولیدی مختص سفر مقامات به استان‌هاست؛ باید این باور در همگان ایجاد شود که عزم کارگزاران نظام حمایت بلاانقطاع از بنگاه‌های تولیدی و مشارکت بخش خصوصی در امر جهش تولید است.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: احیای کارخانه ذوب‌آهن ارومیه پس از چهار سال تعطیلی، باید به یک نماد و الگو در کشور تبدیل شود تا همگان بدانند ما می‌توانیم با مشارکت بخش خصوصی، تولید را در کشور رونق دهیم و به تقویت بنیه اقتصادی کشور و اشتغالزایی کمک کنیم.
رئیس عدلیه تصریح کرد: احیای یک واحد تولیدی در یک ناحیه از کشور، سبب تزریق امید و اعتماد و شجاعت به کلیه سرمایه‌گذاران و مدیران و دست‌اندرکاران تولید در کشور می‌شود و این پیام را به همه جهادگران عرصه تولید مخابره می‌کند که سیاست و راهبرد قطعی و لایتغیر حاکمیت، حمایت از تولید و تولیدگران و سرمایه‌گذاران عرصه تولید و اقتصاد است. 
قاضی‌القضات بیان داشت: من در اینجا به دست‌اندرکاران کارخانه ذوب‌آهن ارومیه و کلیه‌ی سرمایه‌گذاران و دست‌اندرکاران واحد‌های تولیدی در سراسر کشور تاکید می‌کنم که برای رونق تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور با تمام توان و ظرفیت‌های خود وارد میدان شوند و علاوه بر حمایت مقامات قضایی در استان‌ها، خود من نیز به حمایت از آنها می‌پردازیم و مسائل و دغدغه‌های آنان را با جدیت پیگیری می‌کنم.
در ادامه بازدید رئیس قوه قضاییه از کارخانه ذوب‌آهن ارومیه، یکی از سرمایه‌گذاران این واحد تولیدی به ارائه توضیحاتی پیرامون فرآیند احیای این کارخانه پس از چهار سال تعطیلی و رکود، پرداخت و خطاب به رئیس دستگاه قضا گفت: از شما کمال قدردانی را داریم که در سرمای منفی 7 درجه در صبح زود به بازدید از کارخانه ذوب‌آهن ارومیه آمدید. 
رئیس قوه قضاییه در پاسخ این سرمایه‌گذار عرصه تولید گفت: خرسندی از احیای این واحد تولیدی و اشتغالزایی برای کارگران عزیز سبب شده من سرمای هوا را احساس نکنم. 
یکی دیگر از سرمایه‌گذاران کارخانه ذوب‌آهن ارومیه طی توضیحاتی به رئیس قوه قضاییه پیرامون راه‌اندازی این واحد تولیدی پس از 4 سال تعطیلی، گفت: مسئولان قضایی استان آذربایجان غربی و شخص آقای عتباتی، تمام تلاش خود را مصروف کردند تا این کارخانه پس از چهار سال، مجدداً به خط تولید برسد و اگر نبود حمایت‌های قوه قضاییه، قطعاً طلبکاران، این کارخانه را به ضایعاتی‌ها می‌فروختند و چراغ تولید در این واحد برای همیشه خاموش می‌شد.
این سرمایه‌گذار کارخانه ذوب‌آهن ارومیه بیان داشت: مقامات و مسئولان قوه قضاییه برای احیای این واحدی تولیدی، شب و روز را از هم نمی‌شناختند و ما شاهد بودیم وقتی 30 سانت در ارومیه برف آمده بود و همه استان تعطیل بود، مقامات قضایی جلسه برگزار کردند و مشکلات مرتبط با برق کارخانه را رفع کردند. ثمره آن تلاش‌ها و مجاهدت‌ها، اکنون به راه‌اندازی خط تولید در کارخانه ذوب‌آهن ارومیه انجامیده است. 
شایان ذکر است، در جریان بازدید رئیس قوه قضاییه از کارخانه ذوب‌آهن ارومیه، عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی، به ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند رفع مسائل و مشکلات حقوقی و بانکی این واحد تولیدی پرداخت. رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در اثنای توضیحات خود با اشاره به مبحث اقاله در واحد‌های تولیدی به چندگونگی و ابهام در مقررات اقاله در نظام بانکی اشاره کرد و خواستار ورود سران قوا برای رفع این مسئله شد.
 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پاسخ به رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی تاکید کرد که راهکاری که در مبحث اقاله در واحد‌های تولیدی ارائه می‌شود باید به نحوی باشد که منافع همه طرف‌های قرارداد‌های تولیدی اعم از سرمایه‌گذار، تولیدکننده و بانک را دربرگیرد؛ بعضاً مشاهده شده که عده‌ای به اسم راه‌اندازی واحد تولیدی، مبالغی تسهیلات از بانک دریافت کرده و تسهیلات دریافتی را صرف امور غیرتولیدی کرده‌اند؛ فلذا در اینجا باید حقوق نظام بانکی را هم مراعات کرد و راهکار تجویزی ما در مبحث اقاله در واحد‌های تولیدی، راهکاری جامع و دربرگیرنده منافع همه طرف‌ها باشد.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: البته همانطور که بارها تاکید کرده‌ایم تمام هم‌ّوغمّ ما باید متمرکز بر جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی باشد؛ ما تاکید داریم چنانچه مشکلی حقوقی و حتی کیفری برای گرداننده یک واحد تولیدی ایجاد می‌شود، اِعمال قانون و مجازات در قبال او، نباید همراه با تعطیلی واحد تولیدی‌اش باشد.
رئیس قوه قضاییه در ادامه بازدید خود از کارخانه ذوب‌آهن ارومیه به دیدار کارگران گرانقدر این واحد تولیدی رفت و ضمن خداقوت‌گویی به آنان، با جمعی از آنها به گفتگوی صمیمانه پرداخت. 
یکی از این کارگران خطاب به رئیس دستگاه قضا گفت : ما کارگران خانه‌نشین شده بودیم و دغدغه معیشت خانواده و اهل و عیال خود را داشتیم؛ با تمام وجود از قوه قضاییه تشکر می‌کنیم که به راه‌اندازی مجدد کارخانه ذوب‌آهن ارومیه کمک کرد و موجبات اشتغال و نان‌آوری ما را فراهم آورد. 
در این میان، نکته جالبی که توجه حضار را جلب کرد آن بود که یکی از کارگران واحد تولیدی ذوب‌آهن ارومیه به سبب پینه‌های دست از مصافحه و دست دادن با رئیس قوه قضاییه امتناع می‌کرد؛ در این لحظه قاضی‌القضات خطاب به این کارگر شریف و گرانقدر گفت که «من هم دستانم کارگری است».
رئیس دستگاه قضا در ادامه حضور خود در کارخانه ذوب‌آهن ارومیه از بخش‌های مختلف این کارخانه از جمله واحد تولید شمش فولاد بازدید کرد.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/704447/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ فزون از صبر ایوب است تاب محنت دوری

ای فدای تو هم دل و هم جان

ازدواج برای رهایی از تنهایی!

ممنوعیت تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز

وزیر بهداشت: سالانه 20 هزار نفر قربانی تصادف‌ها می‌شوند

قمار با مرگ برای زندگی

پیروزی سه بر صفر امیرحسین زارع در مقابل حریف بحرینی

ضربه سر دورسون از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت

شوت آرش رضاوند در اختیار گندوز قرار گرفت

درگیری روزبه چشمی و فرشاد فرجی در شلوغی پشت محوطه جریمه پرسپولیس

شوت رامین رضاییان توسط گندوز به کرنر رفت

صحنه ای که استقلالی ها معتقد به خطای پنالتی بودند اما داور آن را رد کرد

علیپور در نبرد هوایی مغلوب حسینی شد

پنالتی پرسپولیس پس از یکبار تکرار توسط کنعانی به گل تبدیل شد

رئیس سابق فیفا؛ پاک بودیم، بدون فساد مالی

اعتراض سریع استقلال؛ آفساید به نظر می‎رسید!

گزارش زنده: پرسپولیس 1-0 استقلال

بیماری ژیلبرت در زردی نوزادان

کمبود این ویتامین‌ها سبب سفیدی موی سر می‌شود

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

سرقت کارت بانکی در مترو؛ متهم به 20 فقره سرقت اعتراف کرد

توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه‌داران در ماه رمضان

درج نشان «اهدای عضو» در گواهینامه‌های رانندگی

نگهبانی که سارق منزل از کار درآمد!

سالانه 7000 عضو قابل اهدا در کشورمان خاک می‌شود!

تکمیل آزادراه شهید سلیمانی قم تا سال 1406

قایق‌های تفریحی در استان بوشهر شناسنامه‌دار می‌شوند

هوادار استقلال: با وجود عقاب آسیا و رامین رضاییان بازی را 2-1 می‌بریم

گفتگو با هواداری که در حال بلیت فروشی است

مهاجم استقلالی مبهوت سوپرواکنش حامد لک

دورسون: برای بازی مقابل استقلال آماده هستم

ترکیب استقلال برابر پرسپولیس با صفر سورپرایز!

ورود کاروان پرسپولیس به ورزشگاه آزادی

ورود کاروان استقلال به ورزشگاه آزادی

اعلام ترکیب هجومی پرسپولیس برای تقابل با استقلال

تساوی تراکتور و سپاهان به سود پرسپولیس؛ تعبیر رؤیای اسکوچیچ!

از حواشی دربی و سوپرکلاسیکوی ایران

سهمیه باشگاهی ایران؛ از قطر جلو زدیم

علت درد بعد از جراحی دیسک

در مورد واکسن آبله مرغان بیشتر بدانید

اعتقاد جالب سعدی بر افسوس نخوردن از به دست نیاوردن چیزی به خاطر فانی بودن دنیا!

شعری از قادر طراوت‌پور، مهمان ویژهٔ برنامهٔ سرزمین شعر

آیا اطلاعات تالاب‌ها محرمانه‌اند؟

تصاویر عجیب از خودرو‌های مدفون شده در برف سردشت!

بازدید هوایی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از وضعیت مرزهای آذربایجان غربی

وعده رئیس عدلیه به سرمایه‌گذار کارخانه ذوب‌آهن ارومیه

وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده

رئیس قوه قضاییه خطاب به کارگر ذوب‌آهن ارومیه: دستان من هم کارگری است

دستگیری سارق کارت‌های بانکی در متروی تهران

جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در قم