عصر قم
آیت الله فاضل وقف اسلام و خدمت به طلاب و مردم بود
جمعه 23 شهريور 1403 - 11:23:21
عصر قم - استاد حوزه و دانشگاه در مراسم هشتمین سالگرد عالم ربانی آیت اله محمد فاضل استرآبادی گفت: آیت الله فاضل(ره) از هوای نفس خالی بود و دنیا و تعلقات آن برای ایشان هیچ ارزشی نداشت و خود را وقف مردم و طلاب کرده بود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، حجت الاسلام حیدریان؛ استاد حوزه و دانشگاه در مراسم سالگرد آیت الله فاضل با بیان این که سراسر زندگی این عالم ربانی سرشار از ایمان، زهد و پرهیزکاری بود، گفت: عمر با برکت این شخصیت کم نظیر در اعتلای اسلام و انقلاب سپری شد.
وی افزود: خدمات ارزشمند ایشان به جامعه، اسلام و انقلاب بر کسی پوشیده نیست و الگویی برای آحاد مردمی هستند که در جمع آن‌ها زیست.
حجت الاسلام حیدریان با تاکید بر اینکه یکی از بزرگترین حوزه های علمیه مازندران توسط این عالم وارسته احداث شد خاطرنشان کرد: این مرکز از ابتدا تاکنون خدمات ارزشمندی به جامعه اسلامی ارائه کرده است.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اهتمام به شب زنده داری از ویژگی‌های ایشان بود و با اخلاق حسنه زندگی این عالم مجاهد زبانزد شده بود.
وی خاطرنشان کرد: آیت الله فاضل(ره) به معنای واقعی کلمه عارف الی الله بود و همگان را به کارهای نیک و خیر تشویق می‌کرد و عامل به تقوای الهی بود.
حجت الاسلام حیدریان گفت: این عالم ربانی با تقدیم فرزند برومندش به اسلام و انقلاب، در عمل در خط امام و رهبری و ارزشش‌های نظام گام برداشت.
وی افزود: آیت الله فاضل(ره) هیچ گاه حوزه علمیه را رها نکرد چرا که تربیت طلاب را خدمت در مسیر امام زمان می‌دانست و همه عمر خود را در مسیر خدمت به سربازان امام زمان(عج) سپری کردند.
وی خاطرنشان کرد: شاگردان این عالم ربانی. امروز منشأ خدمات ارزشمند در کشور هستند.
به گفته حجت الاسلام حیدریان ساده زیستی، تقو، اخلاص و زندگی ساده از آیت الله فاضل (ره) یک روحانی مقبول در نزد مردم ساخته بود.
وی افزود : مردم داری و همراهی با مردم در همه صحنه‌ها ویژگی بارز این عالم ربانی بود.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: این عالم ربانی مطیع ولایت فقیه بود و آیت الله فاضل(ره) اطاعت از رهبری را واجب می‌دانست و به دیگران هم توصیه به اطاعت و اجرای فرامین حضرت آقا می‌کرد.
حجت الاسلام حیدریان ادامه داد: آیت الله فاضل(ره) از ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات و گرفتاری مردم استفاده می‌کرد.
تحصیل و جدیت در درس خواندن دیگر تاکیدات آیت الله فاضل(ره)
حجت الاسلام حیدریان افزود: از ویژگی های این عالم ربانی مطالعه عمیق و از دست ندادن فرصت‌ها بود.
وی گفت: این عالم ربانی از کمترین فرصت برای مطالعه و تدریس استفاده می‌کرد
آیت الله محمد فاضل استرآبادی در سال 1314 شمسی در شهر نجف عراق به‌ دنیا آمد و در سال 1359 به‌عنوان نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.
وی در سال 63 اقدام به تأسیس حوزه علمیه فیضیه مازندران در شهر بابل کرد.
دعا و نیایش، راهنمای لمعه، سه مقاله پیرامون عاشورا، نوروز، اربعین، کتاب عاشورا، انگیزه، شیوه و بازتاب از جمله تألیفات اوست.
آن عالم وارسته فرزند مرحوم آیت الله شیخ نجف‌ علی فاضل استرآبادی بود که دروس مقدماتی علوم اسلامی را در مازندران نزد پدر و آیت‌الله حاج شیخ محمد کوهستانی (پدر همسرش) فرا گرفت.
وی به حوزه علمیه نجف اشرف عزیمت کرد و درس‌ را نزد اساتید برجسته چون حاج شیخ مجتبی لنکرانی و حاج شیخ صدرا بادکوبه‌ای آموخت و در سال 1326 به‌همراه والدینش به ایران آمد.
آیت الله فاضل پس از کسب مدارج عالی حوزوی، حوزه علمیه فیضیه مازندران را در روستای سلطان محمد طاهر بابل تأسیس کرد.
آیت الله فاضل سال 1395 براثر سکته مغزی دار فانی را وداع گفت و پیکرش نیز در نجف اشرف به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/648189/آیت-الله-فاضل-وقف-اسلام-و-خدمت-به-طلاب-و-مردم-بود
بستن   چاپ