عصر قم
سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در استان قم تولید می‌شود
شنبه 24 شهريور 1403 - 17:07:09
عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حاجی‌رضا ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: سرمایه گذاری یک عامل مهم در توسعه حوزه کشاورزی در کشور است و ارزش‌های افزوده واقعی بایستی تکمیل و توسعه پیدا کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: در راستای توسعه بخش کشاورزی و سرمایه گذاری در این امر تسهیلاتی ضمن توسعه تولید و پرورش ماهیان خاویاری، گلخانه‌ها، پرورش مرغ گوشتی، فرآوری تخم‌مرغ، احداث سردخانه اعطا می‌شود.
وی ادامه داد: استان قم دارای 8 شعبه تولید ماهیان خاویاری غیر ساحلی بوده و استان رتبه نخست پرورش این نوع ماهیان را در کشور به خود اختصاص داده است.
حاجی‌رضا ابراز کرد: 150 کیلوگرم خاویار طی سال گذشته از استان قم صادر شده و در تلاش هستیم تا تعداد شعب پرورش ماهیان خاویاری را به 10 شعبه برسانیم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم عنوان کرد: فرآوری گوشت قرمز از جمله ظرفیت‌های استان قم بشمار می‌آید، به طوری که سالانه 31 هزار تن تولید گوشت داریم و 16 هزار تن به سایر استان‌ها صادر می‌شود.
حاجی‌رضا خاطرنشان کرد: گرد و غبار و خشکسالی از عواملی هستند که بر تولید گوشت از جمله مرغ تأثیر دارند و متأسفانه طی فصل تابستان با این عارضه رو به رو بودیم.
کد خبر 6224565

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/648712/سالانه-31-هزار-تن-گوشت-قرمز-در-استان-قم-تولید-می‌شود
بستن   چاپ