عصر قم
کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان قم درحد مطلوب تامین شده‌است
یکشنبه 15 مهر 1403 - 2:41:42 PM
عصر قم - حسین زند گفت: در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های کلان در حوزه امنیت غذایی، انواع کود‌های شیمیایی مورد نیاز کشاورزان استان برای آغاز کشت پاییزه به میزان لازم تامین و تدارک دیده شده‌است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم، بیان کرد:21 کارگزار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با هدف ارائه یک سبد کودی کامل برای بهبود تغذیه گیاهی و افزایش کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی در قم فعالیت می‌کنند که در همین راستا کود مورد نیاز کشاورزان استان برای کشت پاییزه در حد مطلوب تامین شد تا آنان دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند.
او با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید کود‌های شیمیایی با کیفیت در قم، افزود: کود‌های شیمیایی عرضه شده به کشاورزان قمی برای انجام کشت پاییزه دارای کیفیت مناسب و استاندارد‌های تعیین شده‌است.
زند تاکید کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در کنار تامین و تدارک کود‌های سه گانه ازته، فسفاته و پتاسه یارانه‌ای، سعی دارد با انعقاد تفاهم نامه با تولیدکنندگان داخلی کود‌های کشاورزی یک سبد کودی کامل را از طریق شبکه رسمی توزیع خود و با هدف بهبود تغذیه گیاهی و افزایش کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی در دسترس کشاورزان قرار دهد.
گفتنی است امسال 28 هزار هکتار از مزارع قم در جریان کشت پاییزه به زیر کشت غلات گندم و جو می‌رود.
علاوه بر گندم و جو، در کشت پاییزه امسال، 2 هزار هکتار دانه روغنی کلزا برای کمک به تامین و تولید روغن خوراکی مورد نیاز مردم و 700 هکتار قصیل جو و 500 هکتار نیز گیاه تریتیکاله برای کمک به تامین علوفه مورد نیاز دامداران در قم کشت می‌شود.
بخش کشاورزی قم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش 6 درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین 50 هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال 800 هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/656468/کود-شیمیایی-مورد-نیاز-کشاورزان-قم-درحد-مطلوب-تامین-شده‌است
بستن   چاپ