روشهای پخت سالم و ایمن مواد غذایی
جمعه 2 آذر 1403 - 09:49:29
|
|
عصر قم - باشگاه خبرنگاران / روشهای آبپَز، بخارپَز و گریل میتوانند روشهای جایگزین سرخ کردن با روغن باشند و غذای سالمتری را در اختیار فرد قرار میدهند. پختوپز غذا این روزها به سمت سریع پختن با استفاده از روغنهای سرخکردنی رفته که ترکیب روغن با کربوهیدراتها و مواد غذایی مانند سیب زمینی ترکیب نامناسب و پرضرری برای بدن است. میتوان با استفاده از روشهای بخارپَز، آبپَز و گریل غذای سالمتری در اختیار داشت.
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/671529/روشهای-پخت-سالم-و-ایمن-مواد-غذایی
|