عصر قم - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، همزمان با هشتمین سالگرد رحلت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی بیمارستان «هاشمی رفسنجانی» صبح پنجشنبه 20 دی ماه با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور، خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور سابق، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی از مسئولان پزشکی طی آیینی به بهره برداری رسید.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این آیین اظهار داشت: آیت الله هاشمی رفسنجانی به عهد خود وفا کرد و یادگارهای ماندگار ایشان همیشه برقرار و باقیست.
خبر مرتبط
ظفرقندی افزود: ابعاد سیاسی شخصیت ایشان، سازندگی و نگرش فکری و آزادیهای مردمی و آنچه ایشان برایشان یک عمر جانفشانی کردند همچنان باقیست.
وی تاکید کرد: واقعیت این است مرحوم هاشمی رفتند اما هستند و آنچه از ایشان به یادگار ماند همه مصداق شجره طیبه است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه آنها که تلاش کردند ایشان را از صحنه کنار بزنند نه موفق شدند و نه موفق خواهند شد گفت: این شجره طیبه همچنان میوه خواهد داد.
ظفرقندی تاکید کرد: وظیفه خود میدانم به عنوان مسئول بخش سلامت کشور در مورد این بیمارستان از خانواده آیت الله هاشمی به ویژه فاطمه هاشمی تشکر کنم، به یقین آنچه باقی گذاشته شد هم برای ایشان باقی مانده و هم صدقه جاری است.
وزیر بهداشت و درمان در ادامه سخنان خود درباره بیماری سرطان گفت: سالانه حدوداً 200 هزار مورد جدید مبتلا به سرطان در کشور شناسایی میشود، شیب ابتلا به سرطان شیب بالایی است و یکی از علل افزایش آن در حقیقت افزایش امید به زندگی و طول عمر مردم ایران است.
وی گفت: در سالهای گذشته میزان امید به زندگی 50 سال بود و سرطان نیز کمتر بود اما طول عمر مورد انتظار در آقایان 75 و در خانمها 78 سال است و بنابراین بروز سرطان نیز افزایش یافته و اگر با همین شیب جلو برویم در آینده بروز سرطان دو برابر خواهد شد.
ظفرقندی گفت: در آینده 400 هزار مورد ابتلا به سرطان به صورت سالانه وجود خواهد داشت که باید پیشبینیهای لازم در این خصوص انجام شود.
وی، هزینه های درمان این بیماری را یکی از دغدغههای مهم میدانست و گفت: رئیس جمهور نیز در این خصوص دغدغه دارند و میگویند نباید هزینه درمان سرطان کمرشکن باشد و باید در این خصوص مدیریت انجام شود.
ظفرقندی با بیان اینکه آموزش، پیشگیری و مدیریت هزینهها مواردی است که باید در بروز این بیماری مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: بیشترین سرطانی که در ایران زنان به آن مبتلا میشوند سرطان سینه و مردان سرطان پروستات است که با ارائه آموزش و انجام معاینات خودشان میتوانند در زمان مناسب این بیماری را تشخیص دهند.
بیمارستان 200 تختخوابی آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان «مرکز جامع سرطان»، به همت مرکز بنیاد امور بیماریهای خاص با هدف ارائه خدمات جامع برای بیماران سرطانی، از غربالگری تا جراحی و مراقبتهای پس از درمان افتتاح شد.
این بیمارستان با حدود 10 هزار میلیارد ریال اعتبار از محل کمکهای خیران سلامت ساخته شده است.
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/688872/بیمارستان-آیتالله-هاشمی-رفسنجانی-افتتاح-شد