عصر قم - ایرنا / کاظمی وزیر آموزش و پرورش اقدام نمادین رییس جمهور در آغاز خشتگذاری نهضت ملی مدرسه سازی را دارای پیامی عمق برای جامعه عنوان کرد و گفت: مفهوم این اقدام، قابل حل بودن مسائل آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت عظیم مردم و توجه به مسئولیت های اجتماعی است.
علیرضا کاظمی پنجشنبه در دومین روز سفر هیات دولت به خوزستان در نشست توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم در محل تالار امام رضا شهرک نفت اهواز بیان کرد: این الگو برای حل مسائل آموزش و پرورش عملیاتی خواهد شد و اجرایی شدن آن به عنوان یکی از شاخصهای مهم ارزیابی دستاندرکاران دولت محسوب می شود.
وی با بیان اینکه نظام مسائل آموزش و پرورش کشور با هدایت رییس جمهور استخراج شده است ادامه داد: دکتر پزشکیان بر توسعه فضا و کیفیت آموزشی تاکید دارد و امروز با حضور شخص وی طرح خشت گذاری ( طرح مردمی مدرسه سازی) آغاز شده استو.
وزیر آموزش و پرورش اقدام نمادین رییس جمهور در آغاز خشتگذاری نهضت ملی مدرسه سازی را دارای پیامی عمق برای جامعه عنوان کرد و افزود: مفهوم این اقدام، قابل حل بودن مسائل آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت عظیم مردم و توجه به مسئولیت های اجتماعی است.
کاظمی گفت: مطمئن هستم که این رویداد نقطه عطفی در نظام جمهوری اسلامی برای تحول در حوزه آموزش و پرورش است و عاملی بر توسعه کشور خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سیاست رییس جمهور توسعه عدالت آموزشی است ادامه داد: برای تحقق این توسعه، توجه به محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی و کیفیت بخشی آموزش ضروری است.
کاظمی بیان کرد: کیفیت بخشی آموزش با توانمند سازی معلمان، تغییر در روش یادگیری دانش آموزان، تغییر در چیدمان کلاس و استفاده از تکنولوژی در تعلیم و تربیت باعث ارتقای مدارس دولتی میشود و برای تحقق این شاخصها طرحی تهیه شده است.
وی با بیان اینکه برای محرومیتزدایی فضای آموزشی کشور الگوی کاملی تهیه شده است ادامه داد: برچیدن مدارس کانکسی، سنگی، و طرحهای نیمه تمام و مدارسی با تراکم کلاس بالای 35 نفر، مدارس تخریبی و مناطقی که سرانه فضای آموزشی زیر میانگین کشوری دارند در اولویت است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه آموزشی استان خوزستان 4.57 متر است ادامه داد: میانگین کشوری سرانه آموزشی 5.28 متر است و خوزستان تا رسیدن به این سرانه فاصله دارد.
کاظمی اظهار کرد: 107 مدرسه تخریبی و 329 طرح نیمه تمام مدرسه سازی در استان وجود دارد که برای به نتیجه رساندن این طرح ها نیاز به کمک خیران است.
احصای اطلاعات وضعیت مدارس در مناطق مختلف
به گفته وزیر آموزش و پرورش، در شهرستانهای مختلف از وضعیت مدارس و نحوه آموزشی بانک اطلاعاتی تهیه شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای هر منطقه در حوزه آموزش شناسایی شده است گفت: به عنوان مثال در بخش پتروشیمی ظرفیت بسیار زیادی وجود دارد و شایسته نیست خوزستان با داشتن توانمندی های بالای اقتصادی در بخش تعلیم و تربیت از اساسیترین نیازمحروم باشد.
وزیر آموزش و پرورش خوزستان را برخوردار از از ظرفیت عظیم خیران مدرسهساز عنوان کرد و گفت: امروز رییس جمهور لباس کارگری بر تن کرد و به صورت نمادین در ساخت یک مدرسه مشارکت کرد که این اقدام را می توان پیامی برای آحاد مردم جهت همکاری در مدرسه سازی دانست.
کاظمی اظهار کرد: یکسری حلقههای میانی مثل انجمنها در حل مشکلات آموزش و پرورش نقش بسیار موثری دارند و اگر مردم در قالب گروههای جهادی سازمان یافته شوند؛ مسائل این حوزه حل خواهد شد.
دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه در دومین روز سفر خود به خوزستان نخستین خشت طرح ملی خشت گذاری با نام طرح مردمی مدرسه سازی را در منطقه پردیس اهواز بنا کرد.
ریس جمهور به صورت نمادین طرح ملی خشت گذاری در یک مدرسه در حال ساخت را آغاز کرد تا با کمک خیران، مردم مدرسه سازی رونق بیشتری بگیرد.
با آغاز اجرای این طرح مقرر شده 35 مدرسه در قالب این طرح در خوزستان با محوریت کمکهای مردمی ساخته شود.
برای رسیدن سرانه آموزشی خوزستان به استاندارد ملی نیاز است 700 هزار مترمربع ساخت مدرسه در استان انجام شود.
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/693704/پیام-اقدام-نمادین-رئیسجمهور-برای-گذاشتن-نخستین-خشت-یک-مدرسه-از-زبان-وزیر