عصر قم
سینما ونوس میزبان اهالی فرهنگ، هنر و رسانه قم در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 07:36:54
عصر قم - به گزارش خبرگزاری موج از قم
، امیرعلی عموزاده شامگاه یکشنبه در گفت‌وگویی تصریح کرد: با توجه به دغدغه و پیگیری اهالی فرهنگ و هنر و رسانه برای اختصاص یک سینما و سهولت تماشای فیلم‌های جشنواره فجر، مقرر شد امسال نیز همچون سال گذشته اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در سینما «ونوس» به عنوان محل اصلی جشنواره پذیرای هنرمندان، خبرنگاران، فعالان فضای مجازی و پژوهشگران نهادهای فرهنگی و حوزوی باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم افزود: سینما «ونوس» در ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر در قم در هر سانس میزبان 220 نفر از اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه خواهد بود.
عموزاده تصریح کرد: با توجه به اینکه سینما ونوس به هنرمندان و فعالان رسانه و پژوهشگران دینی اختصاص یافت، امکان فروش بلیت در این سینما برای دیگر شهروندان مقدور نیست و به همین دلیل فقط سینماهای «تربیت» و «بازار شهر» به عنوان دو سینمای مردمی پذیرای عموم علاقه‌مندان خواهد بود.
وی در ادامه بیان داشت: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم از 15 تا 22 بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر برگزار می‌شود.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/697090/سینما-ونوس-میزبان-اهالی-فرهنگ،-هنر-و-رسانه-قم-در-چهل‌وسومین-جشنواره-فیلم-فجر
بستن   چاپ