عصر قم
سیزدهمین یادواره شهدای روستای مومن آباد قم برگزار شد
جمعه 19 بهمن 1403 - 15:07:33
عصر قم - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، سیزدهمین یادواره 15 شهید والامقام روستای مومن آباد بخش مرکزی قم و گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور مسئولان استان و بخش مرکزی و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر «مناف فکور» مدیر بنیاد خیریه‌ام الایتام نکاتی را پیرامون فعالیت‌های این بنیاد و نیز همسرش مرحومه جمیله سادات حسینی و اقدامات خیرخواهانه وی در دستگیری از نیازمندان بیان کرد.
فکور همکاری در برپایی برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و ... از جمله مساعدت در برپایی یادواره‌های شهدا را از افتخارات بنیاد‌ام الایتام برشمرد.
همچنین حجت الاسلام محمدقاسم نجفی امام جماعت مسجد صاحب الزمان (عج) ضمن خیرمقدم، اهمیت برگزاری یادواره‌های شهدا را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین احمد پناهیان استاد حوزه علمیه در سخنانی پاسداری ار شهدا و پایمال نکردن خونشان را وظیفه مهم آحاد مردم دانست و اظهار داشت: شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند و ما باید مراقب باشیم در قبال این حق تکلیف مان را که همانا حفظ راه و آرمان و دستاورد‌های خون شهدا است، انجام دهیم.
وی ادامه داد: مساله مردم غزه و فلسطین مسأله‌ای است که همه باید به آن توجه کنند و نباید با طرح مسائلی همچون مذاکره، با دشمنانی همچون استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی هم‌پیمان شویم.
پناهیان همچنین با اشاره به ایام سالروز عملیات کربلای پنج گفت: این عملیات، گسترده‌ترین نبرد علیه تجاوز رژیم بعث بود و تقریبا در تمامی گلزار‌های شهدا حداقل یک شهید از این عملیات وجود دارد.
مرثیه سرایی جواد برزگر و اجرای سرود 22 بهمن توسط گروه سرود بچه‌های آسمان از بخش‌های این مراسم بود؛ همچنین علی شعبانی دانش آموز پایه اول از مدرسه باقرالعلوم (ع) ناحیه 3 قم دکلمه‌ای را در وصف شهدا اجرا کرد که مورد توجه حاضران قرار گرفت.
در پایان با تقدیم هدایایی از خانواده معظم شهدا و جانبازان روستا تجلیل شد؛ همچنین اعضای ستاد یادواره شهدای روستای مومن آباد با تقدیم هدایایی از دکتر مناف فکور مدیر بنیاد خیریه‌ام الایتام به جهت مساعدت در برپایی مراسم یادواره تقدیر کردند.
در مراسم فوق، امام جمعه شهر قنوات و مسئولان بخشداری، شهرداری، فرماندهی انتظامی، سپاه، بسیج و دیگر دستگاه‌های بخش مرکزی، شهر قنوات و روستای مومن آباد، پیشکسوتان لشکر 17 امام علی بن ابی طالب (ع) و نمایندگانی از بنیاد شهید و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم، حضور داشتند.
از 15 شهید روستای مومن آباد، تعدادی شهید متعلق به عملیات‌های دفاع مقدس و تعدادی نیز مربوط به آخرین بمباران هوایی شهر قم در فروردین سال 67 می‌باشند.
انتهای پیام/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/698710/سیزدهمین-یادواره-شهدای-روستای-مومن-آباد-قم-برگزار-شد
بستن   چاپ