عصر قم
نوسازی بیش از 10 هزار دستگاه تاکسی در پایتخت
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 23:43:59
عصر قم - فارس / مدیرعامل سازمان تاکسیرانی گفت: در دوره جدید مدیریت شهری، سقف وام نوسازی از 150 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افزایش یافته که موجب رشد 23 درصدی در نوسازی تاکسی‌ها شده است. تاکنون بیش از 10 هزار دستگاه تاکسی در تهران نوسازی شده‌اند.
شادی مالکی مدیرعامل سازمان تاکسیرانی در سخنانی اظهار داشت: اولین جلسه بین شهرداری و تاکسیرانی و سازمان تامین اجتماعی برگزار شد اگرچه در ابتدای راه هستیم اما نوید بخش اتفاقات خوب میتواند باشد تا وضعیت بیمه تاکسیرانان آغاز شود.

مالکی در بخش دیگر با بیان اینکه تمام تاکسیران بالای هفتاد سال را تحت پوشش قرار دادیم، افزود: بیش از نیمی از تاکسی‌های تهران دچار فرسودگی هستند که این مسئله منجر به افزایش آلایندگی، کاهش ایمنی و تحمیل هزینه‌های تعمیرات می‌شود.
وی افزود: در دوره جدید مدیریت شهری، سقف وام نوسازی از 150 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افزایش یافته که موجب رشد 23 درصدی در نوسازی تاکسی‌ها شده است. تاکنون بیش از 10 هزار دستگاه تاکسی در تهران نوسازی شده‌اند.»وی در ادامه به اقدامات زیست‌محیطی اشاره کرد و ادامه داد: تهران نخستین شهری در کشور است که برنامه‌ریزی برای استفاده از تاکسی‌های برقی را آغاز کرده است. در حال حاضر 172 تاکسی برقی در فرودگاه‌ها، ترمینال‌ها و محدوده بازار فعال هستند و به‌زودی دو هزار دستگاه دیگر نیز وارد ناوگان خواهد شد.
مالکی درباره هوشمندسازی تاکسیرانی گفت: برای نخستین بار، پروانه‌های الکترونیک تاکسیرانی صادر شده و تاکنون 30 هزار راننده این پروانه را دریافت کرده‌اند. همچنین، سامانه تاکسی‌برخط راه‌اندازی شده که علاوه بر بهبود نظارت بر تاکسی‌ها، امکان پرداخت الکترونیکی کرایه و تعیین نرخ کرایه متناسب با زمان سفر را فراهم کرده است.
مدیرعامل شرکت تاکسیرانی شهرداری تهران با اشاره به حمایت‌های رفاهی از رانندگان تاکسی بیان کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی رانندگان، موضوع بیمه تأمین اجتماعی است که با همکاری شهرداری تهران و سازمان تأمین اجتماعی، اقدامات اولیه برای رفع این مشکل آغاز شده است.
وی افزود: 24 هزار راننده تاکسی و خانواده‌هایشان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفته‌اند و برای نخستین بار، تمامی رانندگان تاکسی بالای 70 سال بیمه شده‌اند. همچنین، کمک‌های بلاعوض برای رانندگانی که با بیماری‌های صعب‌العلاج مواجه هستند، در نظر گرفته شده است.
مالکی در ادامه به برنامه‌های فرهنگی و تفریحی برای رانندگان تاکسی اشاره کرد و اضافه کرد: برگزاری تورهای گردشگری و زیارتی، ارائه تخفیف 50 درصدی در اماکن ورزشی تحت پوشش شهرداری تهران و تخصیص تالارهای پذیرایی ویژه رانندگان از جمله برنامه‌هایی است که امسال اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا شرایط کاری و رفاهی رانندگان تاکسی را بهبود بخشد و خدمات مطلوب‌تری به شهروندان ارائه کند.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/702427/نوسازی-بیش-از-10-هزار-دستگاه-تاکسی-در-پایتخت
بستن   چاپ