عصر قم
جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار
دوشنبه 6 اسفند 1403 - 15:27:53
عصر قم - ایسنا /مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان ضمن رد ادعاهای رسانه‌های بیگانه در خصوص ترور خود گفت: افراد ناشناسی پس از وارد شدن به ساختمان ستاد ساماندهی روستاهای اطراف چابهار اقدام به انفجار درون این ساختمان کردند که به کسی آسیبی وارد نشده است.
مصطفی بیک‌مداح افزود: در روز چهار اسفندماه جاری افراد ناشناس وارد ساختمان ستاد ساماندهی روستاهای اطراف چابهار شدند و پس از خروج آن‌ها، انفجاری در ساختمان رخ داد که خوشبختانه هیچ‌کدام از کارکنان و کارمندان آسیب ندیدند.
وی درباره ترور کور یکی از کارکنان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان نیز افزود: نامبرده از همکاران ما در امور مالی بود که به ضرب سه گلوله به شدت مجروح شده و در حال حاضر در ICU بستری است که پس از پایدار شدن شرایطش؛ مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان در مورد روند ساماندهی مسکن در این منطقه تأکید کرد: خانه‌ها در بیشتر روستاهای این منطقه (چابهار) به دلیل ناایمن بودن و کپرنشینی غیراستاندارد است و نیاز به جابه‌جایی دارند. در این راستا، بنیاد مسکن مانند دیگر مناطق کشور، با ارائه تسهیلات کم‌بهره و کمک‌های بلاعوض، ساماندهی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی را انجام می‌دهد.
وی افزود: در محله داردپ، فرآیند تفکیک قطعات و ارائه تسهیلات انجام شده و ساخت‌وساز در حال انجام و پیشرفت است. در حال حاضر فونداسیون‌ها اجرا شده و روند پیشرفت فیزیکی پروژه ادامه دارد. ماهیت فعالیت بنیاد مسکن بر ساخت و ساز متمرکز است و تخریب در دستور کار ما قرار ندارد.

بیک مداح در خصوص اقدامات انجام‌شده در روستاهای اطراف چابهار، توضیح داد: در پنج روستای کمپ، عثمان‌آباد، رمین، احمدآباد و هوت آباد، تاکنون حدود 240 هزار مترمربع عملیات زیرسازی و آسفالت انجام شده و که تنها در سالجاری، 31 هزار مترمربع زیرسازی انجام و آماده آسفالت است.
وی با اشاره به تامین زمین توسط دولت برای واگذاری به مردم نجیب و زحمتکش منطقه و متقاضیان روستایی اظهار کرد: در سالجاری یکهزار و 70 قطعه زمین دولتی واگذار شد و اعتبار تسهیلات برای 280 واحد مسکونی در سالجاری به مردم بلوچ واگذار شده و تسهیلات ساخت‌وساز و کمک‌های بلاعوض برای این تعداد نیز در بخش روستایی پرداخت شده است.
تکذیب شهادت مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان
مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان هم‌چنین ضمن رد ادعاهای رسانه‌های بیگانه در خصوص شهادتش از واگذاری 1070 قطعه زمین دولتی به روستانشینان چابهار خبر داد.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/703747/جزئیات-حمله-تروریستی-به-ساختمان-بنیاد-مسکن-چابهار
بستن   چاپ