عصر قم
یک ضربه سنگین جدید برای گواردیولا
دوشنبه 13 اسفند 1403 - 15:58:34
عصر قم - ورزش 3 /به نظر می‌رسد منچسترسیتی اجازه ندارد حتی لحظه‌ای نفس راحت بکشد. بدبیاری‌ها در فصلی بد برای این تیم انباشته شده‌اند؛ مصدومیت‌ها و مشکلات کوچک دیگر مانع از آن شده‌اند که تیم پپ گواردیولا بتواند مسیر موفقیت‌آمیز خود را با این مربی کاتالان ادامه دهد. از تابستان گذشته، بیش از نیمی از بازیکنان این تیم با مشکلات جسمانی مواجه شده‌اند. بدون شک، مهم‌ترین آن‌ها مصدومیت رودری بوده است. اما این تنها مورد نبوده و مشکلات دیگری نیز وجود داشته است.
آخرین مورد، شنبه رخ داد که ناتان آکه را از میدان به در کرد. او در بازی جام حذفی مقابل پلیموث به همراه ویتور ریس جوان در ترکیب اصلی قرار داشت، اما در اواخر نیمه اول به شکلی عجیب هنگام تلاش برای زدن یک ضربه کرنر زمین خورد.
او در دقایق پایانی نیمه اول به شدت لنگ می‌زد و پس از استراحت بین دو نیمه دیگر به میدان بازنگشت و روبن دیاس جای او را گرفت. این یک ضربه سنگین برای سیتی بود که در خط دفاعی به شدت تضعیف شده است.

عصر قم

گواردیولا در این فصل تنها در یک بازی توانسته هر چهار مدافع میانی خود، مانوئل آکانجی، روبن دیاز، جان استونز و ناتان آکه را به طور همزمان در اختیار داشته باشد.
پپ تأیید کرد که مصدومیت اخیر آکه جدی است: "حالا دوباره یکی از مدافعان میانی ما برای مدت طولانی غایب خواهد بود، فکر می‌کنم دلمان برای ناتان تنگ شود. خوشبختانه باشگاه خوسانوف و ویتور را به تیم آورده است، وگرنه هیچ شانسی برای صعود به لیگ قهرمانان فصل بعد یا رقابت برای جام حذفی نداشتیم. غیرممکن بود! ما فقط دیاز را در اختیار داشتیم."

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/705436/یک-ضربه-سنگین-جدید-برای-گواردیولا
بستن   چاپ