عصر قم
تشدید نظارت‌ بر اصناف قم طی رمضان و عید نوروز
پنجشنبه 16 اسفند 1403 - 11:45:28
عصر قم - ایسنا / مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم گفت: طرح نظارتی ویژه برای کنترل مراکز تهیه و فروش مواد غذایی از 11 اسفند آغاز شده و تا 15 فروردین ادامه دارد.
نرگس جعفری، مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم اظهار کرد: امسال، از روز 11 اسفندماه، کشیک‌های ما به صورت طرح‌های نظارتی و طرح تشدید آغاز شده است.
وی ادامه داد: در این طرح‌ها، نظارت بر کلیه مراکز تهیه و فروش مواد غذایی به ویژه مراکزی که اولویت بیشتری دارند (مانند رستوران‌ها، آش و حلیم‌فروشی‌ها، کبابی‌ها و قنادی‌ها) با دقت بیشتری انجام می‌شود.
جعفری بیان کرد: در طرح نظارت، کنترل مواد غذایی به طور دقیق صورت می‌گیرد؛ اگر بازرسان به موارد مشکوک برخورد کنند، از مواد غذایی نمونه‌برداری می‌شود و در صورت غیرقابل مصرف بودن، همانجا توقیف خواهند شد.
وی در خصوص ساعت کاری این طرح افزود: این کشیک‌ها در دو مرحله‌ قبل و بعد از افطار انجام می‌شود؛ ساعت کشیک‌ها در موارد خاص تا ساعت 12 شب و در سایر موارد تا ساعت 22 ادامه دارد.
مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم عنوان کرد: بیش از 50 نفر از بازرسان ما در این طرح نظارتی مشارکت دارند و این فعالیت‌ها تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم ادامه داد: هنگام خرید زولبیا و بامیه، مردم باید دقت کنند و در صورت مشاهده‌ رنگ غیرطبیعی، از خرید آن خودداری کرده یا مصرف آن را محدود کنند، این کار به سلامت مواد غذایی کمک می‌کند.
جعفری در پایان بیان کرد: رعایت نکات بهداشتی توسط مردم و متصدیان بسیار مهم است تا مشکلات به حداقل برسد. اگر افراد در جایی با مشکل مواجه شدند مانند عرضه‌ زولبیا و بامیه در فضای باز یا عدم رعایت نکات بهداشتی، می‌توانند با سامانه‌ 190 تماس بگیرند.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/706097/تشدید-نظارت‌-بر-اصناف-قم-طی-رمضان-و-عید-نوروز
بستن   چاپ