عصر قم
آزار شیطانی دختر جوان به بهانه ازدواج
شنبه 18 اسفند 1403 - 13:23:24
عصر قم - اعتماد / پسر جوانی که در اقدامی هولناک، دختر جوانی را هدف آزار و اذیت قرار داده بود، در پاسداران تهران دستگیر شد.
با دریافت گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره تجاوز به ‌عنف، موضوع به‌طور ویژه در دستور کار کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. بررسی‌ها نشان می‌داد که شاکی، دختری 21ساله با مراجعه به مراجع قضایی و سپس پلیس آگاهی گفت که فردی با وعده ازدواج، او را به منزل شخصی خود در سعادت‌آباد برده و با تهدید و اجبار به او تعرض کرده است.
بازار
با وصول پرونده، تحقیقات جامع از شاکی انجام و او برای بررسی‌های پزشکی قانونی معرفی شد که نتیجه آزمایش‌ها، تعرض و آثار ضرب‌وجرح را تایید کرد. در ادامه، تیمی از کارآگاهان با راهنمایی شاکی به محل وقوع جرم اعزام شدند و ضمن بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته، اقدامات اطلاعاتی و چهره‌نگاری انجام شد.
در نهایت، هویت دقیق متهم مشخص و مخفیگاه او در پاسداران شناسایی شد. با انجام اقدامات فنی و مخابراتی، کارآگاهان محل اختفای متهم را تحت مراقبت قرار داده در یک عملیات غافلگیرانه، موفق به دستگیری او شدند؛ متهم در تحقیقات اولیه به جرم خود اعتراف کرد و پس از تکمیل پرونده، با دستور مقام قضایی روانه زندان شد.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/706541/آزار-شیطانی-دختر-جوان-به-بهانه-ازدواج
بستن   چاپ