عصر قم - ورزش 3 /بازی برگشت استقلال و النصر از راه رسید. دیداری که قطعا مهمترین بازی آبیها در سال 1403 است. سالی پر از اتفاقات عجیبی که هیچکدامش به کام استقلالیها نشد و بعید نیست که این سال پرماجرا بخواهد پایانی دراماتیک برای این تیم داشته باشد. پایانی خوش که استقلال را از این مرحله لیگ نخبگان هم بالاتر خواهد برد.
در این مصاف سخت، که بر خلاف بازی رفت کریستیانو رونالدو هم در آن حضور دارد، توان هجومی شاگردان پیولی بیش از قبل خواهد بود اما بخش زیادی از امید هواداران استقلال و فوتبال دوستان ایرانی به دستان سید حسین است. دروازهبانی که در این فصل بدون نوسان نبوده اما توانسته یکی از بهترینها باشد.
بازار
![]()
در کنار سید حسین، محمدرضا خالدآبادی و امیرحسین نیکپور نیز برای آخرین بار دستورات تاکتیکی پیش از بازی النصر را مرور کردند. بدیهی است که اگر اتفاق خاصی نیفتد، سید حسین دروازهبان استقلال در این بازی است اما دو گلر جانشین او نیز با همان انگیزه و هدف مشترک شیرجه زدن و مهار و دفع توپ را در ورزشگاه اول پارک تمرین کردند.
تا به اینجای بازیهای استقلال در لیگ نخبگان آسیا، سید حسین حسینی دروازه بان این تیم بوده و به لحاظ مهار توپ نیز فعلا عنوان بهترین دروازهبان شرق و غرب قاره را در اختیار دارد. او خودش هم امیدوار است تا در قامت کاپیتان زمینه صعود تیمش به جمع هشت تیم برتر قاره را رقم بزند.