عصر قم - ایسنا / رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری شاهرود از جان باختن یک زوج بر اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن خبر داد.
علیرضا محمدی اظهار کرد: این حادثه قبل از ظهر امروز 20 اسفند رخ داده است. بررسیهای اولیه نشان داده که این حادثه در اثر نشت گاز و نقص فنی آبکرمکن منزل این زوج جوان شاهرودی رخ داده است.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال تماس با آتش نشانی شاهرود درباره این حادثه، دو اکیپ از همکاران ما به سرعت در محل حاضر شدند. مسمومیت با گاز منوکسیدکربن منجر به مرگ خاموش این زن و شوهر شاهرودی شده و اجساد آنها از طریق همکاران اورژانس شاهرود در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفته است.
وی مسمومیت با گاز منوکسیدکربن را از مرگبارترین مسمومیتها دانست و گفت: با وجود هشدارهای متعدد، هر سال در فصول سرد سال شاهد حوادثی از این دست هستیم.
براساس اعلام پزشکی قانونی، در 10 ماهه امسال 603 نفر براثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در استان های مختلف کشور جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات 565 نفر بود، 6.7 درصد افزایش یافته است.
گاز منوکسیدکربن کشنده خاموش است، بوی خاصی ندارد و علائمی مانند سردرد و حالت تهوع در فرد ایجاد می کند. با این حال، مرگ های ناشی از گازگرفتگی بهگونهای است که با رعایت نکات ایمنی و دقت در استفاده از وسایل گرمایشی قابل پیشگیری است.
بازار
![]()