عصر قم
طعنه سنگین لیگ فرانسه به محمد صلاح
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 12:41:46
عصر قم - ورزش 3/ صفحه رسمی لیگ یک فرانسه به پیروزی پاری سن ژرمن برابر لیورپول واکنش نشان داد.
پاری سن ژرمن شب گذشته در چارچوب دیدارهای برگشت مرحله یک هشتم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آنفیلد روبروی لیورپول به میدان رفت و دو تیم پس از کسب نتیجه مساوی در وقت‌های قانونی، در ضربات پنالتی روبروی یکدیگر قرار گرفتند.
درخشش جان لوییجی دوناروما و مهار دو ضربه پنالتی از داروین نونیز و کرتیس جونز باعث شد که پی‌اس‌جی به مرحله بعدی این مسابقات صعود کند و همین اتفاق باعث ناراحتی شدید محمد صلاح شد که به قهرمانی در این فصل از رقابت‌های لیگ قهرمانان بسیار امیدوار بود و پس از این باخت از شدت ناراحتی گریه کرد.
صفحه لیگ یک فرانسه تصویری را از نونو مندز منتشر کرده که عکسی از صلاح در دستش با استفاده از نرم افزارهای ادیت عکس قرار داده شده است تا این صفحه هم به این شکل به حذف لیورپول به دست یک تیم فرانسوی و ناراحتی شدید صلاح پس از این بازی طعنه زده باشد.

عصر قم

بازار

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/707703/طعنه-سنگین-لیگ-فرانسه-به-محمد-صلاح
بستن   چاپ