عصر قم
پیش‌بینی 150 دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی مسافران در تحویل سال نو در شهر قم
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 12:59:43
عصر قم - مدیرکل مهندسی و اجرایی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: به منظور جابه‌جایی مسافران و شهروندان در تحویل سال، 150 دستگاه اتوبوس پیش‌بینی شده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، محمد عباسی امروز _دوشنبه بیست و هفتم اسفند_ در نشست ستاد تسهیلات و خدمات سفر ویژه نوروز که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، از اقدامات و تدابیر ویژه حوزه حمل و نقل برای ایام نوروز 1404 خبر داد و اظهار کرد: حوزه حمل و نقل، همچون سال‌های گذشته، در مجموعه اتوبوسرانی و تاکسیرانی اقدامات مؤثری پیش‌بینی کرده است.
وی افزود: در این راستا سازمان اتوبوسرانی برای روز 30 اسفند، 150 دستگاه اتوبوس برای جابجایی مسافران در تحویل سال نو در نظر گرفته است.
مدیرکل مهندسی و اجرایی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: برای شب‌های قدر نیز به طور متوسط 150 اتوبوس برای انتقال شهروندان به حرم حضرت معصومه (س) و جمکران پیش‌بینی شده است.
عباسی ادامه داد: برای روز قدس نیز 150 دستگاه اتوبوس از مبادی مختلف به سمت حرم و دیگر نقاط مذهبی در نظر گرفته شده و در روز طبیعت نیز 130 دستگاه اتوبوس پیش‌بینی شده که نسبت به سال گذشته 30 دستگاه بیشتر است.
وی با بیان اینکه در بخش تاکسیرانی نیز برنامه‌های مشابهی در نظر گرفته شده، گفت: در بخش تاکسی بی‌سیم و تاکسی‌های بانوان، نزدیک به 300 دستگاه تاکسی برای آخرین پنج‌شنبه سال به آرامستان بهشت معصومه و قبرستان بقیع اختصاص داده شد.
مدیرکل مهندسی و اجرایی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم اضافه کرد: در راستای تسهیل در رفت و آمد شهروندان برای روز قدس و روز طبیعت نیز 150 دستگاه تاکسی پیش‌بینی شده است.
عباسی با اشاره به فعالیت‌های سازمان پایانه‌ها گفت: سازمان پایانه‌ها همانند سال گذشته در راستای استقبال از زائران تمام شرایط لازم چون آبخوری‌ها، نمازخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی، روشنایی و ایجاد سایبان برای مسافران با توقف کوتاه پیش‌بینی و فراهم کرده است.
وی از اقدامات گسترده در حوزه خط‌کشی معابر و نصب تابلوهای هدایت مسیر خبر داد و تاکید کرد: در سال جاری نزدیک به 1 میلیون متر طول خط‌کشی و 5 هزار متر تقاطع خط‌کشی شده است.
مدیرکل مهندسی و اجرایی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: تابلوهای هدایت مسیر نیز به‌روز شده‌اند و سیستم پرداخت پارکینگ‌ها به صورت غیرنقدی و هوشمند اجرایی شده است.
وی همچنین به نصب سامانه‌های هوشمند برای کنترل ترافیک اشاره کرد و بیان داشت: در حوزه کنترل ترافیک، 30 تقاطع هوشمند شده که به روان‌سازی ترافیک کمک می‌کند.
عباسی از اتصال 10 تقاطع به سیستم ثبت عبور از چراغ قرمز خبر داد و گفت: یکی از اقدامات مؤثر دیگر افزایش سامانه‌های ثبت سرعت از 7 به 51 سامانه بوده که حدود 600 درصد رشد داشته و تأثیر زیادی در کاهش تصادفات و حفظ جان مسافران داشته است.
وی از اوورهال شدن آسانسورهای پارکینگ طبقاتی زائر خبر داد و افزود: سرویس پله‌های پارکینگ بهار در حال رفع مشکلات است و به زودی به‌طور کامل رفع خواهد شد.
کد خبر 849893

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/709848/پیش‌بینی-150-دستگاه-اتوبوس-برای-جابه‌جایی-مسافران-در-تحویل-سال-نو-در-شهر-قم
بستن   چاپ