عصر قم
دیدار استاندار قم با دکترمحمد امیرانی سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 14:29:31
عصر قم - با توجه به پیگیری‌های قبلی استاندار قم در راستای رفع مشکلات حقوقی و قانونی و مذاکرات موثر و مفید با سرمایه‌گذار اولیه و لزوم پیگیری جهت راه‌اندازی و تجهیز فرودگاه قم، جلسات مختلفی توسط مهندس اکبر بهنام جو در قم و تهران برگزار گردیده است. 
در همین راستا دیداری بین استاندار قم و سرپرست شرکت فرودگاه کشور صورت گرفت که نکات مهمی در همین زمینه بررسی گردید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گفتنی است در این جلسه در مورد همکاری شرکت فرودگاه‌های کشور، در راه اندازی فرودگاه قم، بحث همکاری، راهبری و نظارت بر پروژه‌های فرودگاه قم و نحوه تهیه تجهیزات ناوبری فرودگاهی گفت‌و‌گو‌های مفیدی صورت گرفت. 
در این دیدار مهندس ملک نژاد مشاور استاندار و رئیس دفتر استانداری قم در تهران مقام عالی دولت در استان را همراهی کرد.
منبع :گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم،

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/709890/دیدار-استاندار-قم-با-دکترمحمد-امیرانی-سرپرست-شرکت-فرودگاه‌ها-و-ناوبری-هوایی-کشور
بستن   چاپ