عصر قم
افزایش حجم سفرهای نوروزی از راه‌آهن قم؛ روزانه‌ 61 رام قطار
پنجشنبه 30 اسفند 1403 - 19:52:20
عصر قم - مدیرکل راه‌آهن قم از افزایش سفرهای نوروزی خبر داد و گفت: روزانه 61 رام قطار در این مسیر تردد دارد و 5 رام قطار به مشهد و 5 رام دیگر به تهران اعزام می‌شود. - اخبار استانها -
مجید ارجونی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم از تردد روزانه 61 رام قطار در حوزه استحفاظی این استان خبر داد و گفت: در ایام تعطیلات نوروز، روزانه 5 رام قطار از ایستگاه راه‌آهن قم به مقصد مشهد مقدس حرکت می‌کند.
وی اظهار داشت: ایستگاه‌های راه‌آهن قم و محمدیه روزانه میزبان 6 تا 7 هزار مسافر ورودی و خروجی هستند که از خدمات حمل‌ونقل ریلی استفاده می‌کنند.
مدیرکل راه‌آهن قم با اشاره به افزایش حجم سفرهای نوروزی افزود: روزانه 5 رام قطار به مقصد تهران و 5 رام قطار دیگر به مقصد مشهد مقدس از ایستگاه راه‌آهن قم حرکت می‌کند و این در حالی است که به طور متوسط، 61 رام قطار در محدوده راه‌آهن قم تردد دارد.
وی همچنین از برگزاری مراسم بدرقه مسافران اولین قطار قم-مشهد در سال 1404 تحت عنوان "قطار حرم تا حرم" خبر داد و گفت: این مراسم با همکاری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد و پرچم متبرک گنبد حرم مطهر در مقابل مسافران قرار گرفت تا سفر خود را با نام و یاد ائمه معصومین (ع) متبرک کنند.
ارجونی تأکید کرد: مجموعه راه‌آهن قم با تمام ظرفیت در تلاش است تا در اوج سفرهای نوروزی خدمات مطلوبی به مسافران ارائه دهد و شرایطی ایمن و راحت را برای زائران و مسافران نوروزی فراهم کند.
انتهای پیام/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/710927/افزایش-حجم-سفرهای-نوروزی-از-راه‌آهن-قم؛-روزانه‌-61-رام-قطار
بستن   چاپ