عصر قم
آغاز دور جدید فضاسازی شهری قم در نوروز 1404
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 10:05:44
عصر قم - با توجه به پایان ایام عزاداری حضرت علی علیه‌السلام و به منظور ایجاد فضایی شاداب و نشاط‌آور در شهر مقدس قم، دور جدید فضاسازی شهری برای ایام نوروز 1404 آغاز شد.
با پایان ایام عزاداری شهادت مولی الموحدین، حضرت علی(ع) و لیالی قدر، به منظور افزایش نشاط اجتماعی و ارتقاء جاذبه‌های بهاری در شهر مقدس قم، دور جدید نصب و اکران اِلِمان‌ها و فضاسازی شهر قم در نوروز 1404 در سطح مناطق هشتگانه شهر قم آغاز شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در این راستا، نصب پرچم‌ها و ریسه‌های رنگی، سازه‌های نوری و اِلِمان‌های بهاری در نقاط مختلف سطح شهر به ویژه در مبادی ورودی شهر قم و ستادهای خدمات‌رسانی و راهنمای زائرین مناطق هشتگانه در حال انجام است. این اقدامات به منظور زیباسازی محیط شهری و ایجاد حس خوشایند در بین شهروندان و مسافران صورت می‌گیرد.
اکران تبلیغات محیطی پویش "بهار جان" به مناسبت هم‌زمانی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در سازه‌های مختلف سطح شهر از دیگر اقداماتی است که در راستای فضاسازی محیطی شهر قم به انجام رسیده است.
تأکید بر ایجادی فضایی جذاب و شاداب در نقاط مختلف سطح شهر از اقدامات شاخصی است که هر ساله در کنار سایر اقدامات و برنامه‌های نوروزی شهرداری قم در راستای خدمت‌رسانی به شهروندان و پذیرایی شایسته از میهمانان نوروزی شهر قم به انجام می‌رسد.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/712362/آغاز-دور-جدید-فضاسازی-شهری-قم-در-نوروز-1404
بستن   چاپ