عصر قم
اختصاص 9 هزار مدرسه برای اسکان نوروزی فرهنگیان در کشور
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 11:15:31
عصر قم - ایسنا / رئیس اداره پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: 9 هزار مدرسه جهت اسکان فرهنگیان در سفرهای دو نوبت ایام نوروز و فصل تابستان در کشور پیش‌بینی شده است.
حسین جاهد امروز، 6 اسفند در حاشیه بازدید از تعدادی از مراکز پذیرش و مدارس اسکان نوروزی فرهنگیان در شیراز، اظهار کرد: تقویت امکانات مراکز اسکان و آموزش همکاران مسئول پذیرش مستقر در ستادها، مدارس و مراکز اسکان از جمله تفاوت‌های برنامه اسکان نوروزی امسال نسبت به گذشته است.
وی اظهار کرد: در راستای خدمات‌رسانی مطلوب به جامعه فرهنگیان، امسال 9 هزار مدرسه، 424 مرکز آموزشی و رفاهی و 62 هزار و 500 کلاس در سه طرح‌ ویژه الف و ب جهت اسکان فرهنگیان در سفرهای دو نوبت ایام نوروز و فصل تابستان در کشور پیش‌بینی شده است.
جاهد تصریح کرد: بر اساس بازدیدهایی که از مراکز پذیرش و اسکان مهمانان نوروزی انجام شد، این افراد از عملکرد استان فارس بسیار راضی و خرسند بودند.
رئیس اداره پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌که اغلب مدارس اسکان بسیار منظم و منسجم به کار خدمت‌رسانی مشغول هستند، گفت: برخورد مناسب با مراجعین و مهمان‌نوازی مهم‌ترین ویژگی بود که مسافران نوروزی به استان فارس نسبت می‌دادند.
بازار
اسکان در مدارس فارس به مرز یک‌ میلیون نفر روز نزدیک شد
مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به این‌که تکریم مهمانان نوروزی اولین و مهم‌ترین اولویت برنامه‌های ما در فرآیند اسکان نوروزی است، افزود: در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش آمار پذیرش در ستادهای اسکان استان هستیم، لذا پیش‌بینی می‌شود استان فارس همچون گذشته در اسکان مهمانان نوروزی در مدارس همچنان در صدر استان‌ها قرار گیرد.
فرشید قاسمی اظهار کرد: علی‌رغم پذیرش 80 درصدی اینترنتی، همچنان شاهد ازدحام مسافران نوروزی در ستادهای پذیرش خصوصاً در شهر شیراز هستیم.
به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، رئیس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس تا صبح روز چهارشنبه 6 فروردین ماه 1404 بیش از 316 هزار نفر در قالب نزدیک به 90 هزار و 300 خانواده و در مجموع 939 هزار نفر روز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده‌اند.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/712757/اختصاص-9-هزار-مدرسه-برای-اسکان-نوروزی-فرهنگیان-در-کشور
بستن   چاپ