عصر قم
قدردانی جامعه مدرسین از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس
شنبه 9 فروردين 1404 - 13:21:06
عصر قم - جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پیامی ضمن تشکر و قدردانی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس، تاکید کرده است: مؤمنین روزه دار با اتحاد و اقتدار ملی، بار دیگر حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین، قدس شریف و مظلومان عالم را نشان دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم ، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پیامی به مناسب حماسه پرشور مردم ایران اسلامی در روز قدس آورده است: مردم فیهم ایران یکی از پر شکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس را در تاریخ ثبت کردند.
متن کامل پیام جامعه مدرسین به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم فهیم و حماسه ساز ایران با درک اهمیت راهپیمایی روز قدس امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس را در تاریخ ثبت کردند.
مؤمنین روزه دار با اتحاد و اقتدار ملی، بار دیگر حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین، قدس شریف و مظلومان عالم را نشان دادند و جهان را به بیداری و مبارزه با اسرائیل فرا خواندند.
استقامت در مبارزه با نظام سلطه و رژیم منحوس صهیونیستی و حمایت از آرمان فلسطین، یک حرکت برخاسته از ایمان و تکمیل کننده طاعات و عبادات این ملت در ماه مبارک رمضان است. این بُعد درخشان دینداری و معنویت خواهی ملت ایران در در گاه الهی ثبت است و بر حسنات آنان خواهد افزود.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بار دیگر بر صدق وعده‌های الهی در تحقق نصرت و فتح در جبهه مبارزه با ظالمان تأکید می‌کند و با تقدیر از حماسه سازان راهپیمایی روز جهانی قدس و همه کسانی که در برگزاری باشکوه این خروش دشمن شکن در میدان حضور داشتند، اعلام می‌دارد:
نابودی رژیم غاصب صهیونیستی، حتمی است و رهایی قدس عزیز در سایه امداد الهی و مجاهدت و پایداری رقم خواهد خورد إن‌شاءالله.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/713812/قدردانی-جامعه-مدرسین-از-حضور-حماسی-مردم-در-راهپیمایی-روز-قدس
بستن   چاپ