عصر قم
تیر و کمان قم در مسیر افتخار؛ از لیگ برتر تا تیم ملی
شنبه 9 فروردين 1404 - 16:37:30
عصر قم - -علی تلخابی، رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان قم در تشریح دستاورد‌ها و برنامه‌های این رشته ورزشی در استان گفت: رشته تیراندازی با کمان استان قم طی سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است. از سال 1400 تاکنون، با هدایت و تلاش‌های مستمر، موفق شده‌ایم برای نخستین بار در تاریخ استان به لیگ برتر راه یابیم، 7 مدال ملی کسب کنیم و در مسابقات مختلف حضوری پررنگ داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استقبال بیش از 5 هزار نفر از جشنواره‌های همگانی، نشان‌دهنده محبوبیت روزافزون این رشته در قم است. او به برگزاری مسابقات مختلف در استان اشاره کرد و افزود: طی این مدت، دو مسابقه چندجانبه کشوری به میزبانی قم و با حضور ریاست فدراسیون برگزار شد. همچنین 11 مسابقه استانی در بخش‌های قهرمانی، انتخابی تیم استان و مسابقات آماتوری و همچنین دو مسابقه در شهرستان کهک و دو مسابقه در شهرستان جعفرآباد برگزار کرده‌ایم.
تلخابی گفت: تاکنون بیش از 15 اعزام به رقابت‌های کشوری در بخش‌های بانوان و آقایان داشته‌ایم و برای نخستین بار تیم‌های بانوان و آقایان قم در لیگ برتر کشور حضور یافتند.
او همچنین به افتخارات ورزشکاران قم اشاره کرد و گفت: ورزشکاران ما موفق شده‌اند 7 عنوان برتر در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در بخش آقایان و بانوان کسب کنند. همچنین، یک تیرانداز از قم به اردوی تیم ملی دعوت شده و رضا دهپرور در ترکیب تیم ملی دانشجویان ایران در مسابقات جهانی چین حضور داشته است.
رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان قم همچنین به رشد چشمگیری در اجرای برنامه‌های آموزشی و استعدادیابی اشاره کرد و گفت: برگزاری 13 جشنواره استعدادیابی در دو بخش دختران و پسران، دو دوره آموزشی مربیگری درجه 3 ملی و یک دوره داوری ملی، بخشی از اقدامات ما در زمینه توسعه و شناسایی استعداد‌ها بوده است.
او ادامه داد: در بخش توسعه همگانی نیز بیش از 30 جشنواره همگانی با مشارکت بیش از 5 هزار نفر برگزار شده است که نشان از استقبال عمومی از این ورزش دارد. علاوه بر آن، 26 رویداد فرهنگی و ورزشی شامل محافل قرآنی، مسابقات کتابخوانی، رویداد‌های ادبی، مسابقات قرائت و حفظ قرآن و مراسم‌های مناسبتی برگزار کرده‌ایم تا همبستگی میان ورزشکاران این رشته افزایش یابد.
رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان قم در پایان گفت: تلاش می‌کنیم تا استان قم را به یکی از قطب‌های اصلی تیراندازی با کمان در کشور تبدیل کنیم. حضور در لیگ برتر و تیم ملی، تنها نقطه شروعی برای افتخارات بیشتر این رشته در استان است.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/713876/تیر-و-کمان-قم-در-مسیر-افتخار؛-از-لیگ-برتر-تا-تیم-ملی
بستن   چاپ