عصر قم
بیش از 39 هزار عمل جراحی در طول سال گذشته در مراکز درمانی قم انجام شد
شنبه 9 فروردين 1404 - 17:59:41
عصر قم - به گزارش خبرگزاری موج از قم
، حکیم الهی روز شنبه در گفت و گویی افزود: 16 هزار عمل جراحی در مجتمع خیرین سلامت و 11 هزار جراحی نیز در مجتمع شهید بهشتی و امیرالمومنین(ع) و بقیه در دیگر مراکز درمانی انجام شد، همچنین 11 هزار و 652 زایمان بیمارستان های دولتی به وقوع پیوست.
وی در ادامه گفت: مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم با تمام توان در راستای خدمات رسانی به مردم تلاش کردند و موفق شدند درسال گذشته به 560 هزار و 56 نفر مراجعه کننده به اورژانس های بیمارستان، خدمات ارائه کنند.
حکیم الهی گفت: همچنین 88 هزار و 339 نفر در بیمارستان های قم بستری شده و خدمات درمانی دریافت کردند که پزشکان و پرستاران و کادر درمان، در ارائه خدمات به آنها تلاش کردند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم به واحد آزمایشگاهی در بیمارستان ها اشاره کرد و گفت: 382 هزار و 764 نفر مراجعه بستری و سرپایی به واحدهای آزمایشگاهی داشته اند که 3 میلیون و 473 هزار و 62 خدمت آزمایشگاهی برای آنها انجام شد.
وی گفت: در سال گذشته همچنین 272 هزار و 539 نفر مراجعه کننده بستری و سرپایی به واحدهای تصویربرداری بیمارستان ها بوده که 384 هزار و 98 خدمت در این واحد انجام شد.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/713898/بیش-از-39-هزار-عمل-جراحی-در-طول-سال-گذشته-در-مراکز-درمانی-قم-انجام-شد
بستن   چاپ