عصر قم
بیش از 19.5 تن مواد غذایی فاسد در قم معدوم سازی شد
شنبه 16 فروردين 1404 - 17:00:12
عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، علی ابرازه ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن اشاره به اقدامات و خدمات گسترده دانشگاه علوم پزشکی قم در ایام نوروز در حوزه بهداشت و درمان، گزارشی جامع از فعالیت‌های انجام‌شده در بخش‌های مختلف ارائه داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی قم خدمات متنوعی را در زمینه‌های خدمات اورژانسی، بهداشتی و نظارتی، درمانی، غذا و دارو، آزمایشگاهی، و تصویربرداری برای زائران، مسافران و مجاوران کریمه اهل بیت (ع) انجام داده است.
وی ابراز کرد: اورژانس 115 قم در چارچوب طرح سلامت نوروزی، به میزان قابل توجهی فعال بوده و توانست به 18489 تماس مردمی پاسخ دهد و همچنین طی 6650 مأموریت، 640 مصدوم را در محل درمان کرده و 866 نفر را جهت مراقبت‌های بیشتر به مراکز درمانی منتقل کند.
ابرازه از وقوع 10 مورد مرگ تأسف‌بار در حوادث نوروزی خبر داد و گفت: در حوزه جراحی و مراقبت‌های ویژه نیز تلاش‌های چشمگیری صورت گرفت و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی قم طی این مدت موفق به انجام 2641 عمل جراحی شدند و خدمات تخصصی بخش مراقبت‌های ویژه را به 3420 بیمار ارائه کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: در این بازه زمانی، 542 نوزاد عمدتاً از طریق زایمان طبیعی در مراکز درمانی وابسته به دانشگاه متولد شدند.
وی تصریح کرد: تعداد افرادی که از خدمات پاراکلینیکی بهره بردند به 16515 نفر رسید، در حالی که خدمات درمانگاهی نیز به 27527 نفر ارائه شد.
ابرازه در ادامه به تلاش‌های معاونت بهداشتی این دانشگاه اشاره داشت و افزود: در ایام نوروز پیگیری‌هایی جدی برای مادران باردار نیازمند انجام شد؛ مجموع موارد بررسی‌شده به 242 مورد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین فعالیت‌های مرتبط با مراکز درمانی شهری و روستایی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: تعداد مراجعه‌کنندگان به این مراکز در چارچوب طرح سلامت نوروزی از مرز 10429 نفر عبور کرده است.
وی ادامه داد: بازرسان محیطی با جدیت زیادی به کار مشغول بوده‌اند و طی این طرح توانسته‌اند بیش از 19.5 تن مواد غذایی فاسد را معدوم کنند و علاوه بر این، 612 اخطار کتبی صادر شد، 90 فرد متخلف به مراجع قضائی معرفی گردید و 12 مکان نیز به دلیل تخلفات متعدد پلمب شد.
ابرازه تصریح کرد: اقدامات قابل توجهی در زمینه پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی و واگیردار انجام شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به غربالگری پاشنه‌ای نوزادان برای 1403 مورد، انجام نمونه‌برداری از بیماری‌های واگیردار برای 327 مورد، و اجرای برنامه واکسیناسیون و درمان پیشگیری از هاری برای 851 مورد اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در بخش غذا و دارو نیز معاونت مربوطه عملکرد مطلوبی داشته است و کارشناسان این حوزه طی ایام نوروز به تماس‌های تلفنی مرتبط با واحدهای غذایی، آرایشی-بهداشتی، تجهیزات پزشکی و سنتی پاسخ داده‌اند و بازدیدهایی از مجموعاً 51 واحد انجام داده‌اند.
وی عنوان کرد: معاونت غذا و دارو همچنین بازرسی‌هایی دقیق از 38 داروخانه انجام داده و بررسی‌های لازم را بر روی 81 نمونه آزمایشگاهی پذیرفته شده تکمیل کرده است و علاوه بر آن، ارزیابی تخصصی برای 192 نمونه آزمایشگاهی نیز صورت گرفته تا ضوابط امنیت و استانداردهای کیفی رعایت شود.
کد خبر 6425548

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/715864/بیش-از-195-تن-مواد-غذایی-فاسد-در-قم-معدوم-سازی-شد
بستن   چاپ