تولید گوشت مرغ در قم 25 درصد افزایش یافت
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 10:02:50
|
|
عصر قم - به گزارش بازار، محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه، بیان کرد: در سال 1403 با توجه به اقدامهای صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکلهای طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل ٢٥ درصد نسبت به سال ١٤٠٢ به ١٢ میلیون و ٢٨٥ هزار و ٧٦٥ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ٢٥ هزار تُن فراتر رفت. وی افزود: مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایهگذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت میکنیم. گفتنی است استان قم بهواسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایهگذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش 15 هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود 30 هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شدهاست. بیش از 40 درصد ارزشافزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور میباشد که این نکته نشان میدهد سرمایهگذاری خوبی در این حوزه انجام شدهاست.
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/716945/تولید-گوشت-مرغ-در-قم-25-درصد-افزایش-یافت
|