عصر قم
کشف و معدوم‌سازی 2.5 تن خمیر مرغ غیربهداشتی در قم
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 17:25:54
عصر قم - ایسنا / مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم، گفت: کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان قم موفق به کشف و معدوم‌سازی 2 هزار و 430 کیلوگرم اسکلت مرغ غیرمجاز از یک کارخانه تولید فرآورده‌های گوشتی در این شهرستان شدند.
این محموله غیربهداشتی قرار بود برای تولید خمیر مرغ و استفاده در فرآورده‌های گوشتی حرارت‌ دیده مانند سوسیس و کالباس به کار رود.
محسن حسینی مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم امروز 21 فروردین طی سخنانی اظهار کرد: محموله مذکور با نظارت دامپزشکی و دستور مراجع قضایی، در واحد تبدیل ضایعات معدوم شده و خودروی حمل‌کننده توقیف و عوامل مرتبط به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی تأکید کرد: استفاده از اسکلت مرغ غیرمجاز در تولید خمیر مرغ، خطری جدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شود، چرا که این مواد اغلب آلوده به باکتری‌ها یا فاقد استانداردهای تغذیه‌ای هستند.
حسینی در پایان یادآور شد: شهروندان می‌توانند تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه تلفنی 1512 دامپزشکی استان قم یا شماره‌های 36642790 و 36123456 گزارش دهند.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/717583/کشف-و-معدوم‌سازی-25-تن-خمیر-مرغ-غیربهداشتی-در-قم
بستن   چاپ