عصر قم - به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، مردم ولایتمدار و مومن شهر مقدس قم در بیست و دومین روز از فروردین سال هزار و چهارصد و چهار پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه همراه با سایر مسئولان استانی و علمای حوزه علمیه در دفاع از ملت مظلوم و مقتدر فلسطین با شعار مرگ و آمریکا و مرگ بر اسرائیل مسیر مصلی قدس تا حرم مقدس حضرت معصومه (س) را راهپیمایی کردند.
نمازگزاران و ساکنان شهر انقلاب در راهپیمایی جمعه های خشم و انزجار به دفاع از ملت غزه و نیروهای محور مقاومت برآمدند و همچون گذشته با مشت های گره کرده خشم خود را بر سر ایادی استکبار خالی نموده و با ثبت تصاویر از این حماسه باشکوه به جهانیان نشان دادند فلسطین پاره تن اسلام می باشد و هیچگاه تنها نخواهد ماند.

راهپیمایی جمعه های خشم و انزجار نمادی از پیوند هویت اسلامی مردم ایران برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مبارزه با اشغالگری است که روزبهروز عمیقتر و پررنگتر میشود. این حضور نشاندهنده روح ایثار و رشادت ملت ایران است که با وجود تمام فشارها و تحریمها، در راه دفاع از مظلومان عالم و استادگی در برابر زورگویان و متجاوزان دنیا همچنان ثابتقدم ماندهاند.
نویسنده: حمیدرضا شاکر
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/717895/مشت-های-گره-کرده-مردم-قم-علیه-رژیم-صهیونیستی-در-راهپیمایی-جمعه-های-خشم-و-انزجار