عصر قم
راهپیمایی جمعه خشم مردم قم در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
جمعه 22 فروردين 1404 - 16:40:59
عصر قم - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، راهپیمایی جمعه خشم در ادامه راهپیمایی‌های جمعه‌های خشم و انزجار مردم کشورمان از جنایات رژیم صهیونیستی، امروز در قم برگزار شد.
مردم بصیر و انقلابی قم، اساتید حوزه و دانشگاه، مسئولان استانی، فرماندهان نیرو‌های مسلح به همراه طلاب و دانشجویان غیر ایرانی مقیم قم و پیشکسوتان دفاع مقدس پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه توسط آیت الله علیرضا اعرافی در مصلای قدس، مسیر میدان جانبازان تا خیابان صفاییه و چهارراه شهدا را راهپیمایی کردند.
راهپیمایان در حالی که پرچم‌های جبهه مقاومت، تصاویر امامین انقلاب و شهدا و نیز دستنوشته‌هایی مبنی بر حمایت از مردم غزه و فلسطین و اعلام انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی در دست داشتند، با سر دادن شعارهایی، نفی پذیرش هرگونه ذلت در مذاکرات غیرمستقیم روز شنبه را خواستار شدند.
شرکت کنندگان در راهپیمایی، در پایان این مراسم باشکوه و حماسی بند‌های قطعنامه را با تکبیر‌های کوبنده خود تایید کردند.
همچنین در مراسم راهپیمایی اعلام شد تجمع بزرگ ضدصهیونیستی مردم قم روز سه شنبه 26 فروردین در مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/717918/راهپیمایی-جمعه-خشم-مردم-قم-در-محکومیت-جنایات-رژیم-صهیونیستی
بستن   چاپ