عصر قم
سال گذشته گاز 18 واحد صنفی و مرکز عمومی در قم قطع شد
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 13:58:06
عصر قم - به گزارش بازار، مرتضی خوش‌لهجه، افزود: در راستای مدیریت مصرف انرژی، بیش از 46 هزار مرکز عمومی، تجاری و دولتی در این استان طی سال 1403 مورد پایش قرار گرفته‌اند.
وی اضافه کرد: این پایش‌ها به‌منظور تامین پایدار انرژی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ادارات، صنایع، اماکن تجاری و عمومی استان از نیمه آبان سال گذشته آغاز شد و تا پایان فصل سرد ادامه یافت.
وی ادامه داد: 20 هزار و 110 مورد پایش دما در مراکز اداری و دولتی انجام شده و در نتیجه جریان گاز 76 مرکز دولتی که استانداردهای مصرف را رعایت نکرده بودند، قطع گردید.
خوش‌لهجه خاطرنشان کرد: 16 هزار و 288 پایش دمایی در مراکز تجاری و عمومی صورت گرفته‌است.
به گفته وی، در این بین، 18 واحد صنفی و مرکز عمومی که نسبت به اخطارهای شرکت گاز بی‌توجه بودند، به‌صورت موقت با قطع جریان گاز مواجه شدند.
وی افزود: عدم رعایت دمای رفاه در محیط‌های کاری و استفاده از وسایل گرمایشی در فضای باز، از مهم‌ترین علل صدور این اخطارها بوده‌است، اماکن تجاری و عمومی پس از ارائه تعهد کتبی توانستند مجددا فعالیت خود را ادامه دهند.
مدیرعامل شرکت گاز قم بیان کرد: در بخش صنایع عمده و کوره‌ها نیز 9 هزار و 818 بازدید انجام شده‌است.
وی تاکید کرد: رعایت اصول بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع از اولویت‌های کاری شرکت گاز استان قم است و بر اساس قوانین، ایجاد واحدهای صنعتی که الزامات مصرف بهینه را رعایت نمی‌کنند، محدود شده و توسعه واحدهای آجرسازی سنتی ممنوع اعلام شده است.
مجموع مشترکین گاز طبیعی در استان قم به 462 هزار و 195 مشترک رسیده‌است.
99.5 درصد بخش شهری و 99.4 درصد بخش روستایی استان قم از نعمت گاز برخوردار هستند.
در طول سال، یک سوم مصرف گاز استان به صنعت، یک سوم به نیروگاه برق و یک سوم نیز به بخش‌های خانگی و تجاری اختصاص دارد.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/718719/سال-گذشته-گاز-18-واحد-صنفی-و-مرکز-عمومی-در-قم-قطع-شد
بستن   چاپ