عصر قم
هشدار نسبت به فروش داروهای یخچالی در ویترین فضای مجازی
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 08:56:15
عصر قم - فارس / سرپرست دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو نسبت به فروش و تبلیغات داروهای یخچالی در فضای مجازی هشدار داد.
سعید مهرزادی سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به فعالیت برخی صفحات در فضای مجازی گفت: ارسال داروهای یخچالی خارج از شبکه رسمی و مجاز دارویی کشور، خلاف قانون و به طور جدی تهدیدکننده سلامت مردم است.
بازار
وی در ادامه بیان کرد: داروهای یخچالی باید با رعایت دقیق زنجیره سرد و از مسیرهای رسمی مانند داروخانه‌های مجاز تأمین شوند و هرگونه فروش یا تبلیغ این داروها در فضای مجازی، مصداق تخلف آشکار است.
مهرزادی با اشاره به اینکه نگهداری و حمل داروهای یخچالی نیازمند شرایط دمایی خاص و نظارت‌های سخت‌گیرانه است، گفت: انجام چنین فرآیند تخصصی در بستر شبکه‌های اجتماعی بدون مجوز و زیرساخت مناسب، سلامت مصرف‌کننده را به خطر می‌اندازد.وی تأکید کرد: از شهروندان می‌خواهیم به هیچ عنوان به تبلیغات این‌چنینی در صفحات مجازی اعتماد نکنند و دارو را فقط از داروخانه‌های دارای مجوز تهیه کنند. سازمان غذا و دارو نیز برخورد قانونی با این تخلفات را با جدیت در دستور کار دارد.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/722338/هشدار-نسبت-به-فروش-داروهای-یخچالی-در-ویترین-فضای-مجازی
بستن   چاپ