عصر قم
بازدید امیر صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 13:38:45
عصر قم - ایسنا / فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از مواضع پدافندی نطنز و خنداب بازدید و آمادگی دفاعی این یگان ها را مورد ارزیابی عملیاتی قرار دادند.
به گزارش ارتش، صبح امروز؛ پنج شنبه 4 اردیبهشت 1404 امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از مواضع پدافندی نطنز و خنداب بازدید و آمادگی دفاعی این یگان را مورد ارزیابی عملیاتی قرار دادند.
امیر سرتیپ صباحی فرد در این بازدید با بیان این‌که «پدافند بومی با عدم وابستگی به خارج از کشور در سطوح بالا در دستور کار پدافند هوایی کشور است» اذعان داشت: توسعه علوم پدافندی در راستای ایجاد امنیت و ارتقا بازدارندگی امری مهم است و لحظه ای تعلل جایز نیست.
بازار
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با اشاره به نقش پدافند هوایی در تأمین امنیت مراکز حساس و حیاتی ابراز داشت: پدافند هوایی کشور با هم افزایی و تلاش روز افزون مراکز دانش بنیان، دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی هر روز در حال رقم زدن افتخارات بی بدیلی در راستای تأمین امنیت پایدار آسمان کشورمان است آن هم با اوج تحریم های ناجوانمردانه.
وی تاکید کرد: نیروهای مسلح کشورمان همواره خواستار صلح و آرامش در سطح منطقه و نیز اجتناب از حاشیه پردازی و شیطنت بیگانگان بویژه در امور داخلی و توان دفاعی هستند و هرگز آسودگی خاطر هموطنانمان را با هیچ موردی معامله نخواهند کرد.
امیر سرتیپ صباحی فرد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر همکاری، تعامل و تبادل دانش نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با مجموعه پدافند هوایی کشور ابراز داشت: در آینده نزدیک شاهد افتخار آفرینی های منحصر به فردی در مجموعه پدافند هوایی کشور خواهیم بود و یقینا با تلاش جهادی مهمترین مولفه کنونی نیروهای مسلح یعنی تأمین امنیت پایدار را با جدیت و فعالیت های هدفمند شبانه روزی ادامه می دهیم.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/724358/بازدید-امیر-صباحی‌فرد-و-سردار-حاجی‌زاده-از-مواضع-پدافندیِ-نطنز-و-خنداب
بستن   چاپ