عصر قم
ناگلزمان دستیار مورد اعتمادش را از دست می‌دهد
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 14:09:16
عصر قم - ورزش 3 /ساندرو واگنر، کمک مربی تیم ملی آلمان، پس از فینال لیگ ملت‌های اروپا از تیم ملی آلمان جدا می‌شود.
ساندرو واگنر، دستیار 37 ساله تیم ملی آلمان، به درخواست خودش در تابستان 2025 از فدراسیون فوتبال آلمان (DFB) جدا خواهد شد. او تا پایان فینال لیگ ملت‌های اروپا، شامل نیمه‌نهایی مقابل پرتغال در 4 ژوئن و بازی نهایی یا رده‌بندی، در کادر تیم ملی می‌ماند. واگنر که آرزوی سرمربیگری دارد، گفت:«می‌خواهم قدم بعدی را بردارم و سرمربی شوم.» او از سال 2021 تا 2023 سرمربی اترهاخینگ بود و این تیم را به لیگ دسته سوم آلمان رساند.
واگنر در تابستان 2023 به فدراسیون فوتبال آلمان پیوست و ابتدا دستیار هانس ولف در تیم زیر 20 ساله‌ها شد. پس از برکناری هانسی فلیک، او به‌طور موقت به کادر تیم ملی بزرگسالان تحت هدایت رودی فولر ملحق شد و با آمدن یولیان ناگلزمان به‌عنوان سرمربی، در این نقش ماند.
ناگلزمان که پیش‌تر در هوفنهایم با واگنر کار کرده و از جوانی او را می‌شناسد، از تصمیمش حمایت کرد و گفت که همیشه گفت‌وگویی شفاف داشته‌اند. واگنر هم‌اکنون در حال گذراندن دوره مدرک حرفه‌ای فدراسیون فوتبال آلمان است و انتظار می‌رود با بالاترین مدرک مربیگری فارغ‌التحصیل شود.
او از ابتدای سال هدف بازگشت به سرمربیگری را جدی‌تر دنبال کرده و شایعاتی درباره پیوستنش به تیمی در بوندس‌لیگا در تابستان وجود دارد. هنوز جانشین او در کادر ناگلزمان یا مقصد بعدی‌اش اعلام نشده است.

عصر قم

بازار

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/724730/ناگلزمان-دستیار-مورد-اعتمادش-را-از-دست-می‌دهد
بستن   چاپ