عصر قم
تاکید امام جمعه قم بر وحدت اسلامی و مقابله با تفرقه‌افکنی دشمنان
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 15:59:13
عصر قم - -آیت‌ الله سیدمحمد سعیدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه قم، حفظ وحدت امت اسلامی و مقابله با اهانت به مقدسات را از اصول اساسی جمهوری اسلامی ایران دانست. 
او در ادامه ضمن تقدیر از مسئولان صداوسیما برای برخورد با عوامل پخش برنامه‌ای اهانت‌آمیز، خواستار اقدامی قاطع علیه این افراد شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خطیب نماز جمعه قم بر اهمیت اتحاد میان مسلمانان تأکید و تصریح کرد: اهانت به مقدسات مذاهب اسلامی نه‌تنها موجب تضعیف جامعه اسلامی، بلکه بهانه‌ای برای بهره‌برداری دشمنان در جهت تفرقه‌افکنی میان امت اسلامی خواهد شد.
خطیب جمعه قم با اشاره به تلاش‌های دشمنان قسم‌خورده اسلام برای ایجاد اختلاف میان مسلمانان، بر لزوم هوشیاری و انسجام اسلامی تأکید کرد و گفت:تنها از طریق همبستگی و وحدت میان فرق اسلامی می‌توان نقشه‌های دشمنان را خنثی کرده و مسیر پیشرفت امت اسلامی را هموار ساخت.
او همچنین با اشاره به مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا گفت : ایران مرکز جهانی‌سازی شعار مرگ بر آمریکا است و جمهوری اسلامی پرچم‌دار اخراج آمریکا از منطقه محسوب می‌شود.
امام‌ جمعه قم با تأکید بر لزوم حفظ وحدت، بر قدرت جمهوری اسلامی در برابر آمریکا اشاره کرد و گفت :ایران از اصول خود کوتاه نخواهد آمد. 
آیت‌ الله سعیدی با بیان اینکه جهان به این مذاکرات چشم دوخته و نتیجه آن را ارزیابی می‌کند، تصریح کرد: مذاکرات جاری، آزمونی برای اقتدار دو قدرت محسوب می‌شود. ایران بر لغو تحریم‌ها تأکید دارد، در حالی که آمریکا بر برجسته‌سازی برخی محدودیت‌ها تمرکز کرده است.
او افزود: هیچ نتیجه‌ای در این مذاکرات نمی‌تواند موضع حق‌طلبانه ایران را تغییر دهد و مردم همچنان امیدوار به وعده الهی برای یاری مؤمنان هستند. 

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/724783/تاکید-امام-جمعه-قم-بر-وحدت-اسلامی-و-مقابله-با-تفرقه‌افکنی-دشمنان
بستن   چاپ