عصر قم
ثابتی: حتما باید اتفاقی تلخ مثل بندرعباس و پتروشیمی‌ها بیفتد تا ماجرای نفوذ را جدی بگیرید؟
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 13:04:30
عصر قم - خبرگزاری دانشجو / امیرحسین ثابتی گفت: حتما باید اتفاقی تلخ مثل بندرعباس و پتروشیمی‌ها بیفتد تا ماجرای نفوذ را جدی بگیرید؟
بخشی از اظهارات امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس به شرح زیر است:
* متاسفانه در پتروشیمی خلیج فارس که یکی از مهم‌ترین مراکز ارزآوری کشور هست اتفاقات بدی در حال رخ دادن است که خطاب من به خود آقای پزشکیان هست.
* الان یک بحثی که مطرح است این است که آقای شریعتمداری رئیس هلدینگ ظاهراً هنوز استعلام او نیامده و با امضای علی عسگری رئیس قبلی آنجا کارها را انجام می‌دهد. چرا شما هیچ برخوردی نمی‌کنید؟ یا آن آدم آنجا مشکل دارد یا مشکل ندارد؛ باید یک نظارتی شود و یک اتفاقی بیفتد.
* یا آن بنده خدایی که من اسم او را آوردم گفتم تشکیلات و خاندان او در منافقین بود و مجبور شد از جایگاهی که داشت استعفا بدهد الان آنجا مهره پنهان شده و جلسه می‌گذارد و مهره چینی می‌کند و متاسفانه هیچ کس با او کاری ندارد.
بازار
* حتما باید یک اتفاقی تلخ مثل بندرعباس و پتروشیمی ها بیفتد تا ماجرای نفوذ را جدی بگیرید؟ حتما باید هزینه بدهیم تا به این تجربه برسید که باید سخت جلوی این چیزها بایستید؟

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/725426/ثابتی--حتما-باید-اتفاقی-تلخ-مثل-بندرعباس-و-پتروشیمی‌ها-بیفتد-تا-ماجرای-نفوذ-را-جدی-بگیرید؟
بستن   چاپ