عصر قم
اراذل و اوباش خیابان پیروزی زمین‌گیر شدند
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 09:37:52
عصر قم - ایرنا / عاملان نزاع، قدرت‌نمایی و عربده‌کشی در محله پیروزی چهارراه کوکاکولا در کمتر از چند ساعت با شلیک پلیس زمین‌گیر و دستگیر شدند.
شامگاه ششم اردیبهشت خیابان پیروزی تهران صحنه حمله گروهی از اراذل و اوباش به مردم و مغازه‌ها بود.
البته که با حضور به‌موقع پلیس و پیگیری‌های شبانه، عوامل این قدرت‌نمایی در کمترین زمان ممکن دستگیر شدند.
یکی از کسبه محل در این باره گفت‌: اصلا متوجه نشدیم چه شد؟ ناگهان دیدیم گروهی سمت مغازه‌ها حمله کرده و رهگذران را کتک زدند.
رییس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ در این خصوص اظهار کرد: در پی حمله اراذل و اوباش به اموال مردم در خیابان پیروزی، تیم‌های ویژه پلیس بلافاصله وارد عمل شدند.
سرهنگ سعید راستی افزود: طی چند ساعت نخست، سه نفر از مهاجمان دستگیر و دیگر عوامل نیز در عملیات‌های بعدی زمین‌گیر شدند.
به گفته وی، برخی از متهمان در حین عملیات با شلیک گلوله پلیس زخمی شده بودند که تحت نظر مراحل درمانی آنها در بیمارستان انجام می‌شود.
وی ادامه داد: خبر حمله حدود ساعت 22:40 دقیقه به ما اعلام شد که تا ساعت یک بامداد 2 نفر را بازداشت کردیم و نفر سوم نیز حوالی یک و نیم شب دستگیر شد.
سرهنگ راستی یادآور شد: عملیات تعقیب تا اذان صبح ادامه داشت و سه نفر دیگر که قصد فرار به غرب کشور را داشتند، نیز زمین‌گیر شدند.
وی این را هم گفت که مردم نگران نباشند؛ پلیس با قاطعیت در برابر ناامنی خواهد ایستاد.
بازار

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/725765/اراذل-و-اوباش-خیابان-پیروزی-زمین‌گیر-شدند
بستن   چاپ