مدافع چپ چلسی راهی کریستال پالاس شد!
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - ورزش 3 /بن چیلول، مدافع چپ چلسی، با امضای قراردادی قرضی تا پایان فصل راهی کریستال پالاس شد.
در آخرین ساعات نقل و انتقالات زمستانی، بن چیلول، مدافع کناری چلسی با عقد قراردادی قرضی تا پایان فصل به کریستال پالاس پیوست و از جمع شاگردان انزو مارسکا جدا شد.
چیلول در فصل جاری رقابت ها تنها یک بار آنهم در جام اتحادیه با پیراهن آبی پوشان لندن به میدان رفته بود و بعد از نیم فصل نیمکت نشینی کامل در این تیم سرانجام به کریستال پالاس اضافه شد.
او از سال 2020 تاکنون عضو چلسی بوده اما در همه این سالها تنها 70 بار فرصت بازی با پیراهن این تیم را به دست آورد و هشت گل نیز برای آبی ها به ثمر رساند. البته که بهترین دوران او در چلسی نیز مربوط به همان اولین فصل حضورش در این تیم بود.
چیلول همچنین تجربه انجام 21 بازی ملی و 1 گل زده با پیراهن سه شیرها را نیز در کارنامه دارد. گفتنی است چیلول تا تابستان 2027 با چلسی قرارداد دارد و احتمالا در پایان فصل جاری بار دیگر به این تیم برمیگردد.
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵:۵۹
-
۶ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/697505/