از لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» چه خبر؟
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا / معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده ضمن تشریح آخرین وضعیت لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت»، مهمترین وجه لایحه را بازدارندگی آن عنوان کرد و گفت: عمده بحث خشونت خانگی بحث فرهنگ است، اما هرچI روی فرهنگ کار کنیم گروه کمی از خرده فرهنگها وجود دارد که مسئله فرهنگی برایشان کارکردی ندارد و در این راستا باید قوانین پیشگیرانه یا قوانین حمایتی وجود داشته باشد تا از زنان در معرض خشونت حمایت کند و امید است با تصویب این لایحه، این اتفاق رخ دهد.
زهرا بهروز آذر درباره آخرین وضعیت لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت»، اظهار کرد: این لایحه عمر بسیاری طولانی دارد؛ بیش از 13 سال است که دولتهای مختلف نسبت به آن دغدغه داشته و در صدد بهبود آن بودهاند، اما تمایل برای کامل بودن لایحه، موجب شده بر زمین بماند.
وی در تشریح روند تصویب لایحه مذکور و علت طولانی شدن آن، ادامه داد: لایحه در سال 1399 توسط آقای روحانی و با امضای شهید رئیسی در قوه قضاییه تقدیم مجلس شد. پس از آن در دستور کار مجلس قرار گرفت و کلیات آن به تصویب میرسد، اما در دوران روند بررسی جزییات، در آن دوره مجلس به اتمام میرسد.
بهروز آذر با بیان اینکه به محض روی کار آمدن دولت چهاردهم، لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» در دستور کار قرار گرفته شد و دولت از مجلس خواسته تا آن را مجدد بررسی کند، گفت: در حال حاضر این لایحه در مرحله بررسی قرار دارد تا وارد صحن شود. اکنون در حال تلاش برای رفع برخی نواقص هستند، اما امید است که به کلیات لایحه صدمه وارد نشود.
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده افزود: امید است که روند لایحه تسریع یابد و زودتر وارد صحن شده و با رای بالا تصویب شود.
وی مهمترین وجه این لایحه را بازدارندگی آن مطرح کرد و یادآور شد: عمده بحث خشونت خانگی بحث فرهنگی است، اما هرچقدر که روی فرهنگ کار کنیم گروه کمی از خرده فرهنگها وجود دارند که مسئله فرهنگی برایشان کارکردی ندارد و در این راستا باید قوانین پیشگیرانه یا قوانین حمایتی وجود داشته باشد تا از زنان در معرض خشونت حمایت کند. امید است با تصویب این لایحه، این اتفاق رخ دهد.
![]()
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۴:۲۱
-
۵ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/698805/