عصر قم

آخرين مطالب

معاون رئیس جمهور: حجابم، انتخاب خودم نبوده است اجتماعی

معاون رئیس جمهور: حجابم، انتخاب خودم نبوده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - تابناک / معاون رئیس جمهور در امور خانواده و زنان درباره نگاه و شیوه برخوردش با موضوع عفاف و حجاب اظهار نظر کرد. 
زهرا بهروز آذر، در صحبت‌های جدیدش، درباره حجاب شخصی خودش گفت: این حجاب برای من انتخابی نبوده است، اما آن را پس هم نزدم.
زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی تابناک، در پاسخ به این که نگاه شما به مقوله حجاب و عفاف، چگونه نگاهی است، گفت: باور شخص من این است که این مسئله اساسا ریشه فرهنگی دارد و ما باید بتوانیم از همان زاویه و نگاه فرهنگی مسئله را حل کنیم.

وی اساس کار فرهنگی در مقوله حجاب و عفاف را درون خانواده‌ها عنوان کرده و گفت: این کار فرهنگی حتماً باید از درون خانواده شروع شده و حتماً باید در مدارس تقویت شود.
بهروز آذر در پاسخ به سئوال خبرنگار ما مبنی بر این که «آیا منظور شما، کار فرهنگی بر روی رعایت حجاب اسلامی است، یا کار روی جا افتادن فرهنگ آزادی و احترام به اختیار افراد در انتخاب نوع پوشش؟ »، گفت: ببینید ما باید به آدم‌ها یاد بدهیم که هر کدام باید بهترین نسخه خودشان باشند.
وی سپس توضیح داد: مسئله عفاف و مسئله عفت، ریشه در فرهنگ دیرینه کشور ما داشته و شاید بیش از 2500 سال قدمت دارد.
بهروز آذر ادامه داد: تقریبا شما هیچ خانواده‌ای نمی‌بینید که بخواهد آن فرهنگ اصیل را زیر پا بگذارد. ما هم باید کمک بکنیم به خانواده‌هایی که آن عفت و عفافی را که دارند، اولا برای خودشان محفوظ نگه دارند و هم این که همین را تسری بدهند در سایر عرصه‌ها و شئون.
این نسل، به راحتی نمی پذیرد
 معاون رئیس جمهور سبک زندگی نسل جدید را متفاوت از نسل دهه شصت و پیش از آن بر شمرده و گفت: ما باید زبان گفت‌و‌گو با این نسل را پیدا بکنیم. زبان گفت‌و‌گو با این نسل دیگر زبان زور و اجبار نیست. بلکه باید موضوع را درک کرده و متقاعد شوند. بعد از آن، شرایطی باید باشد که لذت این دریافت جدید را بچشند. در غیر این صورت چیزی را نخواهند پذیرفت.
بهروز آذر در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار ما، مبنی بر اینکه شخص شما، حجاب فعلی تان را چگونه پذیرفته‌اید، گفت: واقعیت این است که من در خانواده مذهبی به دنیا آمدیم. مادر من اینطوری بودند، مادربزرگ نیز همین شکل حجاب را داشته‌اند.
وی افزود: شاید من اگر در یک خانواده دیگری بودم، شرایطم فرق می‌کرد.
معاون رئیس جمهور با بیان این که این، لطف خدا بوده است، توضیح داد: می‌خواهم بگویم داشتن این حجاب، یک ویژگی منحصر به خود من نیست. یعنی این گزینه، انتخاب خود من نبوده است.
وی افزود: می‌خواهم بگویم که اگر همانند خانم‌های کردستان، در آن منطقه به دنیا می‌آمدم، حتما همیشه لباس کردی و متناسب با فرهنگ همانجا را داشتم؛ یا هر جای دیگری.
بهروز آذر در ادامه پاسخش گفت: حالا من در این خانواده به دنیا آمدم که همه خانم هایش، چادر داشتند. مادر من، خاله‌های من، مادربزرگ و ... همه چادری بودند. در من هم، این، به مرور شکل گرفت تا این که در مرحله رسیدن به آگاهی، آن را پس نزدم.
راضی به جریمه حجاب نیستم
وی با بیان این که بسیاری از بچه ها، حتی همین فرصت را هم نداشته‌اند و محیطی برای تجربه کردن حجابی از جنس حجاب ما، برای آنها مهیا نبوده است، گفت: خب طبیعتا وقتی بخواهیم با این‌ها صحبت کنیم، باید قوی‌ترین و قابل درک‌ترین استدلال‌ها را بیان کنیم تا مجاب شوند. به هر حال تجربه زیستی آنها با من نوعی، کاملا متفاوت بوده و طبیعی است که برداشت هایشان و نگاههایشان نیزمتفاوت باشد. 
این مقام مسئول گفت: آنها هر استدلالی را به راحتی نمی‌پذیرند و برای مجاب کردنشان باید استدلال‌هایی ملموس و متقن ارائه کرد.
بهروز آذر در پایان در پاسخ به این که آیا نسبت به جریمه کردن افراد در خصوص حجاب، رضایت دارید، گفت: اگر نظر من را می خواهید راضی نیستم کسی برای این مباحث جریمه شود.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/700300/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله اعرافی به استان آذربایجان شرقی سفر می کند

قدردانی آیت‌الله جنتی از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن

گزیده سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار دانشمندان، متخصصان و مسئولان صنعت دفاعی کشور: روز 22 بهمن امسال یک قیام مردمی و یک حرکت بزرگ ملی بود

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

فعالیت 70 موکب‌ بین‌المللی در اجتماع بزرگ مهدوی در قم

21 برگزیده تشکل‌های دانش‌آموزی استان قم به حج عمره اعزام می شوند

ثبت نام برای اسکان رایگان زائران قم

ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در محور قدیم کاشان به قم

جشن های محله ای نیمه شعبان در 46 نقطه شهر قم برپا می شود

برنامه‌های محوری ستاد هماهنگی اعیاد شعبانیه استان قم اعلام شد

ظرفیت‌های گردشگری زیارتی قم مغفول مانده است

جوان سیرجانی با تلاش نیروهای اطلاعات از چنگال آدم‌ربایان آزاد شد

تصاویری از وضع ترافیکی تهران

54 هزار کشته تصادفات تنها در 3 سال

آخرین اقدامات درباره واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان کرمانی؛ پلمب یک مرکز معاینه فنی و بازداشت مدیر مدرسه

ماجرای برف 6 متری در رزن همدان چه بود؟

نخستین همایش مدیران جوان کمیته امداد برگزار شد

زاکانی: تراموا از سال آینده در خدمت شهروندان تهرانی خواهد بود

عارف: امیدواریم سال تحصیلی جدید را با حداقل کمبود کلاس آغاز کنیم

تصادف زنجیره‌ای 14 خودرو با 9مصدوم

لحظه پیداشدن کوهنورد لارستانی در قله دماوند

مبلغ کالابرگ الکترونیکی مشخص شد

حمله تند به ستاره سیتی: اصلا مغز ندارد!

شطرنجباز ایران قهرمان مسابقات ازبکستان شد

افتتاحیه مرحله نهایی استعدادیابی برگزیدگان فوتبال محلات ایران

بلینگام: اطمینان داشتیم سیتی را می‌بریم

کشتی‌گیر ایرانی تابعیت قطری گرفت

اوضاع خوب اولین لژیونر تاریخ والیبال ایران در برزیل

پیشکسوت استقلال: بختیاری‌زاده چکار کرده که باید حیا کند؟!

آقامحمدی: به دلیل مشغله زیاد، پست ریاست هیئت مدیره استقلال را نپذیرفتم

نقش جهان آماده میزبانی از ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران

واکنش الهه منصوریان به صحبت‌های راضیه طهماسبی

حمله تند سرمربی دانشگاه آزاد به خواهران منصوریان و شیرآقایی

انتصاب سرپرست جدید شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش

مواد غذایی که باید پخته شوند

چرت زدن در محل کار؛ خوب یا بد؟

نگرانی مقامات بهداشتیِ جهان از شیوع آنفلوآنزای پرندگان در آمریکا

تعیین زمان ظهور امام زمان (عج)/ نظر نماینده آیت‌الله سیستانی

آیت الله طاهری: جمهوری اسلامی افتخار پرچمداری مبارزه با استکبار جهانی را دارد

شعرخوانی زیبا از مهدی اخوان ثالث

نامزدهای جایزه ادبی «الوند» معرفی شدند

چاپ جلد سوم «آموزه‌های ولایت» درباره امام زمان و مهدویت

آغاز ثبت‌نام اسکان رایگان نیمه شعبان در قم

استقرار 1000 موکب در قم همزمان با نیمه شعبان

رئیس قوه قضاییه به قم رفت

بیستمین همایش بین المللی دکترین مهدویت - قم

سفر رییس قوه قضاییه به قم

70 موکب از 18 کشور جهان در قم خدمت‌ رسانی می‌کنند

برپایی 70 موکب از 18 کشور جهان در بلوار پیامبر اعظم قم

ثبت‌نام اسکان رایگان زائران نیمه شعبان در قم آغاز شد