عصر قم

آخرين مطالب

راز قتل در روز شکار، فاش شد اجتماعی

راز قتل در روز شکار، فاش شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - اعتماد / مرد شکارچی که مدعی است دوستش را حین تمرین تیراندازی ناخواسته به قتل رسانده است، از سوی دادگاه به قصاص محکوم شد.
متهم بعد از قتل، جسد مقتول را دفن کرد اما با پیگیری‌های اولیای دم راز قتل فاش شد.

این پرونده با شکایت همسر بابک تشکیل شد. این زن به ماموران گفت: همسرم کارگر کارخانه سیمان بود. هر روز صبح به محل کارش می‌رفت. دو روز پیش او به محل کارش رفت و دیگر بازنگشت. دیروز از موبایلش پیامی به پسرم فرستاده و گفته بود چند نفر او را گروگان گرفته‌اند و شکنجه می‌کنند. ما منتظر پیام گروگانگیران شدیم اما هیچ خبری نشد. گوشی موبایل همسرم خاموش است.
در حالی که تحقیقات در این خصوص ادامه داشت، باز هم این زن به ماموران مراجعه کرد و گفت دوست شوهرش از او خبرهایی دارد. او گفت: دوست صمیمی شوهرم به نام فرهاد می‌گوید بابک با او تماس داشته و شوهرم گفته برای حفاری و یافتن عتیقه به یکی از روستاهای حاشیه‌ای فیروزکوه می‌رود. حتی فرهاد او را با ماشینش به نزدیکی محل حفاری رسانده و بازگشته است.
ماموران فرهاد را مورد بازجویی قرار دادند اما گفته‌های متناقض این مرد باعث شد تا نسبت به او مظنون شوند. فرهاد در بازجویی‌ها گفت: من و بابک سال‌هاست با هم دوست هستیم و خانوادگی با هم رفت‌وآمد داریم. او به تازگی با چند نفر دوست شده بود که قصد داشتند در یکی از روستاهای فیروزکوه عتیقه پیدا کنند. آخرین بار من او را به محل حفاری رساندم اما دیگر از او خبری ندارم.
این مرد در اظهارات بعدی گفت: نیمه‌شب بابک سراغم آمد و گفت زیرخاکی‌ها را یافته و حالا به تهران می‌رود تا آنها را بفروشد.
اظهارات ضد و نقیض این مرد، شک پلیس را برانگیخت و وقتی ماموران دریافتند او دو سابقه کیفری دارد، به بازرسی خانه‌اش پرداختند و یک قبضه اسلحه و پنج تیر جنگی یافتند. به این ترتیب متهم بازداشت شد. او بعد از چند جلسه بازجویی به قتل دوستش اعتراف کرد اما مدعی شد قصدی برای این قتل نداشته است.
متهم گفت: من دنبال بابک رفتم تا با هم به شکار برویم. به سمت دماوند رفتیم و آنجا می‌خواستیم تفنگ را آماده کنیم. بابک گفت اول او هدف را می‌زند و بعد هم قرار شد من بزنم. بعد از اینکه بابک هدف را زد، من پشت اسلحه قرار گرفتم. او داشت هدف را آماده می‌کرد اما من او را ندیدم و شلیک کردم که باعث مرگش شد. من که ترسیده بودم می‌خواستم او را به بیمارستان برسانم اما کار از کار گذشته بود. غروب بود و صدای زوزه گرگ‌ها به گوش می‌رسید. به همین خاطر از ترسم جسد بابک را دفن کردم و به خانه برگشتم. من به دروغ و از خجالتم به همسر او گفتم بابک سر حفاری رفته است.
پلیس با توجه به اعترافات این مرد، محل دفن او را حفاری کرد. به این ترتیب، باقی‌مانده جسد بابک کشف و به پزشکی قانونی برده شد. بعد از اینکه کارهای قانونی انجام گرفت، کیفرخواست علیه متهم صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی، اولیای دم درخواست قصاص کردند و گفتند حاضر به گذشت نیستند. آنها گفتند این مرد دروغ می‌گوید و به خاطر یک اختلاف قدیمی بابک را کشته و شلیک اتفاقی نبوده است.
سپس نوبت به فرهاد رسید. او گفت: من اتهام قتل عمدی را قبول ندارم. من و بابک 20 سال با هم دوستان صمیمی بودیم و هیچ اختلافی با هم نداشتیم. ما هر دو به شکار علاقه‌مند بودیم. به همین خاطر بابک با من تماس گرفت و خواست با هم شکار کنیم. چند روز قبل، محیط زیست اسلحه شکاری‌ام را به خاطر شکار غیرمجاز گرفته بود. آن را پس گرفتم و با ماشین دنبال بابک و مقابل کارخانه سیمان رفتم و با هم به یکی از روستاهای فیروکوه رفتیم. اسلحه‌ام دوربین نداشت. ما می‌خواستیم دوربین را روی اسلحه تنظیم کنیم. به همین خاطر یک دبه آب را به عنوان سیبل قرار دادیم و اول بابک شروع به شلیک کرد. چون دوربین تنظیم نبود، من اسلحه را گرفتم تا آن را تنظیم کنم اما اصلاً متوجه نشده بودم با اولین شلیک، دوربین به سمت پایین کج شده است. من از بابک خواستم کنار بایستد تا به سیبل شلیک کنم ولی چون دوربین به سمت پایین خم بود، من اصلاً متوجه نبودم بابک کجا ایستاده است. همان موقع باد شدیدی می‌وزید و سیبل را تکان می‌داد. بابک خم شده بود تا سنگی را کنار سیبل قرار دهد و مانع حرکت آن شود اما من در همان لحظه شلیک کردم و تیر به سر بابک برخورد کرد.
او ادامه داد: باور کنید من اصلاً متوجه حضور دوستم نشده بودم. در لحظه‌ای که من از دوربین به سیبل خیره شده بودم، او خودش را به سیبل نزدیک کرده بود تا سنگ را روی آن قرار دهد. من و بابک 20 سال با هم رفاقت کردیم و هیچ اختلافی با هم نداشتیم و حتی بررسی پیامک‌های رد و بدل‌شده میان ما ثابت‌کننده این موضوع است.
سپس وکیل مدافع بابک در جایگاه قرار گرفت و دفاعیات خود را مطرح کرد و گفت: موکل من به عمد شلیک نکرده و محل قرارگیری سیبل و بادی که می‌وزیده دلیل اصلی ماجرا بوده است.
در نهایت، قضات وارد شور شدند و فرهاد مرد شکارچی را با اتهام قتل به قصاص محکوم کردند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/701502/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محتاج قِصه نیست گَرَت قصدِ خون ماست

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

اعلام اسامی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»

جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز گران می‌شود

احتکار 97 میلیاردی سیب‌زمینی در شیراز

جزئیات تصادفات مرگبار در نوروز 1403

راز لو رفتن سریع قاتل دانشجوی دانشگاه تهران؛ یک سارق سرنخ دستگیری متهمان را داد

ماجرای قتل دختر مطلقه به دست پدر عصبانی

پزشکیان: تأمین سلامت مردم برای ما بسیار مهم است

پپ: دوست نداشتم خولین از سیتی برود

12 روز دیگر؛ خبرسازترین فوتبالیست جهان در تهران

گلزنی ستاره سالنی‌باز و لبخند رضایت شمسایی

سید حسین بهترین بازیکن روزهای بحرانی استقلال!

همان رئال اما نه همان سیتی؛ آخرین پیش‌بینی ترکیب!

کار نیمه‌تمام وینیسیوس با گواردیولا

صعود چند پله‌ای کاراته کاهای ایرانی

ایران شاید با تیم دوم مقابل ازبکستان

اعزام قطعی 3 رشته به مسابقات دانشجویان جهان

آقاجانپور در میان ستاره‌های پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا

دست رد ماتزاری به پیشنهاد استقلال

AFC نماینده چین را از لیگ نخبگان آسیا کنار گذاشت

زمان 2 بازی استقلال و النصر اعلام شد

پاداش ویژه استقلال در لیگ نخبگان

تکلیف‌مان با میوه پوست‌کنده چیست؟

چه کسانی باید در مصرف قهوه احتیاط کنند؟

چهره اشتباه «عسل»

چرا باید پنج واحد میوه و سبزی در روز مصرف کرد؟

مرا دلی که صبوری از او نمی‌آید

هر کس به تماشایی رفتند به صحرایی

پسری که قرار بود مهندس شود اما عاشق ایران شد

کتاب «ایران و آسیای مرکزی» منتشر شد

تباهی با سریال های ماهواره ای !

کاهش آمار متهمان در کل کشور

افزایش نرخ جریمه‌های رانندگی در نوروز

اعترافات باند مخوف سرقت مسلحانه از مراکز بازی های رایانه‌ای!

اینفوگرافی/ چگونه می‌توان از رشد کپک در خانه جلوگیری کرد؟

توقیف بیش از یک تُن مواد غذایی در قم

کبدی بانوان به دنبال محک جدی

درخواست باشگاه استقلال برای تغییر زمان دیدار با پرسپولیس

تئو هرناندز بی‌سر و پا و گستاخ است!

بازگشت کاراته ایران به مسیر موفقیت

پروین: عملکرد درویش حاصل فشار هوادار است!

رکوردهایی که کارترون با بردهای متوالی مقابل پرسپولیس به جا گذاشت

شکست عجیب نیما عالمیان مقابل حریف کره‌ای در کاپ آسیا

داور جنجالی: از هیچ باشگاهی پول نگرفتم!

داماش مدافع سابق استقلال را جذب کرد

الرایه: الریان برابر استقلال مستحق شکست بود

درمانی برای چاقی

پنهان‌ترین تهدید

سیاه نامه‌تر از خود کسی نمی‌بینم