کدام مکملهای تغذیهای را در ماه رمضان مصرف کنیم؟
علمی
بزرگنمايي:
عصر قم - مهر /با افزایش مصرف مکملهای تغذیهای در ماه رمضان، سازمان غذا و دارو توصیه میکند که این محصولات از داروخانههای معتبر تهیه شوند و مصرف آنها تحت نظر پزشک برای حفظ سلامت روزهداران باشد.
به نقل از ایفدانا ، علی صفا سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به تغییرات تغذیهای روزهداران در ماه مبارک رمضان، مصرف مکملهای تغذیهای از جمله مولتیویتامینها، املاح معدنی و فرآوردههای طبیعی افزایش مییابد. سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر فرآیند تولید، توزیع و عرضه این محصولات دارد تا از کیفیت و سلامت آنها اطمینان حاصل شود.
وی با اشاره به اینکه مکملهایی مانند ویتامین D، کلسیم، آهن و منیزیم میتوانند به کاهش ضعف، خستگی و کمآبی بدن کمک کنند، افزود: همچنین برخی فرآوردههای طبیعی مانند زعفران، چای سبز و زنجبیل در بهبود عملکرد گوارش نقش دارند. مصرف این مکملها باید با آگاهی و تحت نظر متخصصان انجام شود، زیرا زیادهروی در مصرف آنها ممکن است منجر به عوارض ناخواسته شود.
سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بر لزوم تهیه مکملهای تغذیهای از منابع معتبر تأکید کرد و ادامه داد: داروخانهها تنها مراکز مجاز برای عرضه این محصولات هستند و مردم باید از خرید مکملها از مراکز نامعتبر خودداری کنند. همچنین مصرف مکملهای حاوی کافئین در وعده سحر توصیه نمیشود، زیرا میتواند باعث افزایش تشنگی در طول روز شود.
صفا در پایان خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو از عموم مردم میخواهد که در مصرف مکملهای تغذیهای دقت لازم را داشته باشند و در صورت نیاز، از مشورت پزشک یا داروساز بهره بگیرند.
-
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹:۰۵
-
۴ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/704886/