اعتراف عربستانیها: داور پنالتی استقلال را نگرفت
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا /کارشناس داوری عربستانی اعتراف کرد که داور عمانی دیدار استقلال و النصر پنالتی آبیپوشان را در دقیقه 9 نگرفته است.
دیدار استقلال و النصر که به میزبانی نماینده ایران و در ورزشگاه آزادی برگزار شد برنده نداشت و با تساوی بدون گل به پایان رسید. در این بازی چند صحنه جنجالی داوری وجود داشت که مهمترین آنها در دقیقه 9 بود که داور عمانی با وجود VAR خطای مدافع النصر روی کوشکی را پنالتی تشخیص نداد و جالب اینکه این صحنه حتی به VAR هم نرفت.
عبدالله القحطانی، کارشناس داوری عربستانی، در برنامه «دورینا» اعتراف کرد که داور پنالتی استقلال را در این بازی نگرفت. او گفت: بازیکن النصر بیاحتیاطی کرد و خطا در محوطه جریمه این تیم واضح بود. VAR باید دخالت و احمد الکاف را از این صحنه باخبر میکرد. به نظرم داور بازی یک پنالتی به سود حریف نگرفت. این اشتباه داور و VAR در این بازی بود. داور در دیگر صحنهها بهخوبی کار کرد.
دیدار برگشت استقلال و النصر هفته آینده در ورزشگاه اول پارک در شهر ریاض برگزار خواهد شد.
-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱:۱۴
-
۳ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/705588/