عصر قم

آخرين مطالب

آخرین آپدیت از سهمیه باشگاهی ایران در آسیا ورزشی

آخرین آپدیت از سهمیه باشگاهی ایران در آسیا
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /استقلال و تراکتور به صورت موقت توانسته‌اند سهمیه 1+2 در لیگ نخبگان را حفظ کنند. هر چند که فاصله با فوتبال قطر بسیار میلی‌متری است.
دور رفت از مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا برگزار شد و همچنین بخشی از بازی‌های دور رفت از مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در سطح دوم نیز دیروز برگزار شد. در این مسابقات، هر دو نماینده ایران یعنی استقلال و تراکتور مقابل نمایندگان عربستان، النصر و التعاون، به تساوی بدون گل رسیدند. این نتایج در شرایطی رقم خورد که استقلال و تراکتور نقش بسیار مهمی در تعیین سهمیه ایران برای دو فصل آینده رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا دارند. اگر این دو تیم بتوانند نتایج خوبی کسب کنند، می‌توانند تأثیر بسزایی در افزایش احتمال سهمیه ایران در رقابت‌های آسیایی برای فصل 2026-2027 داشته باشند.
نتایج این فصل از رقابت‌های آسیایی روی سهمیه ایران برای دو فصل بعد تأثیرگذار است. همان‌طور که مشخص شده، سهمیه ایران برای فصل آینده یعنی 2025-2026 از قبل تعیین شده است و فوتبال ایران با کاهش سهمیه مواجه شده است. بر این اساس، ایران تنها یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی‌آف در لیگ نخبگان دارد، به‌علاوه یک سهمیه مستقیم در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا.
برای اینکه ایران دوباره بتواند سهمیه 1+2 در لیگ نخبگان را به دست آورد، باید در رده‌بندی لیگ قهرمانان آسیا رتبه بالاتری نسبت به قطر کسب کند. از آنجایی که بازی‌های نمایندگان ایران و قطر در دور رفت از مراحل یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان و دور رفت یک‌چهارم نهایی سطح دوم لیگ قهرمانان برگزار شده است، حالا می‌توان وضعیت سهمیه دو کشور را بررسی کرد.

عصر قم

با توجه به تساوی‌های استقلال و تراکتور مقابل نمایندگان عربستان، مجموع امتیاز فوتبال ایران در رده‌بندی لیگ قهرمانان آسیا به 68.717 رسید. قطر نیز دو نماینده در لیگ نخبگان آسیا دارد و هیچ تیمی در سطح دوم لیگ قهرمانان ندارد. به همین دلیل، وضعیت سهمیه‌های دو کشور مورد بررسی قرار گرفته است.
نمایندگان ایران در این فصل از مسابقات لیگ نخبگان آسیا و سطح دوم لیگ قهرمانان، مجموعاً 13.084 امتیاز کسب کرده‌اند. تراکتور با 17.069 امتیاز بیشترین امتیاز را به دست آورده، استقلال با 16 امتیاز در رتبه دوم است، پرسپولیس 10 امتیاز دارد و سپاهان نیز 8.667 امتیاز به‌دست آورده است. باید توجه داشت که ضریب امتیازات در لیگ نخبگان بیشتر از سطح دوم لیگ قهرمانان است؛ به همین دلیل، امتیازات استقلال و پرسپولیس اعداد رندتری دارند، اما چون سپاهان و تراکتور در سطح دوم لیگ قهرمانان بازی کرده‌اند، امتیازاتشان دقیق‌تر محاسبه شده است.
در سوی دیگر، تیم‌های قطری در این فصل سه نماینده در لیگ نخبگان آسیا داشتند و یک نماینده نیز در سطح دوم لیگ قهرمانان حضور داشت. این موضوع باعث شد که ضریب امتیازهای آنها بیشتر باشد. به‌طور کلی، تیم‌های قطری 13.326 امتیاز کسب کرده‌اند که السد با 19 امتیاز بیشترین سهم را داشته است.
یکی از نکات مهم این است که الریان، دیگر نماینده قطر، در دور رفت لیگ نخبگان آسیا مقابل الاهلی عربستان با نتیجه 3-1 در خانه خود شکست خورد. این شکست باعث شده که احتمال حذف این تیم بسیار بالا باشد. اما در سوی دیگر، السد مقابل الوصل امارات به تساوی 1-1 رسید و در بازی برگشت میزبان خواهد بود. بنابراین، شانس بیشتری برای صعود دارد.

عصر قم

اگر السد و الریان هر دو حذف شوند، سهمیه 1+2 ایران برای دو فصل آینده قطعی خواهد شد، چرا که قطر دیگر هیچ نماینده‌ای نخواهد داشت. در این صورت، نتیجه استقلال و تراکتور در دور برگشت نیز اهمیت چندانی نخواهد داشت. اما اگر السد موفق به صعود شود، کار برای ایران سخت خواهد شد. در این حالت، استقلال و تراکتور باید حداقل یکی از آنها به دور بعد راه پیدا کند تا امتیازات ایران افزایش پیدا کند و در نهایت از قطر پیشی بگیرد.
این محاسبات با فرض این است که الریان در بازی برگشت مقابل الاهلی شکست بخورد و حذف شود. در حال حاضر، ایران در رتبه سوم غرب آسیا و به‌طور کلی در رده پنجم قاره آسیا قرار دارد، درحالی‌که قطر در رتبه ششم است. اختلاف دو کشور بسیار کم است و رقابت برای سهمیه بسیار حساس دنبال می‌شود.
در شرایط فعلی، ایران سهمیه 1+2 در لیگ نخبگان و یک سهمیه مستقیم در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را برای دو فصل آینده در اختیار دارد. برای حفظ این سهمیه، همه نگاه‌ها به بازی‌های استقلال و تراکتور دوخته شده است. اگر السد صعود کند، دو نماینده ایران ناچار خواهند بود که نتایج خوبی بگیرند، وگرنه ایران دو فصل متوالی در لیگ نخبگان تنها یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی‌آف خواهد داشت که این یک عقب‌گرد بزرگ برای فوتبال ایران خواهد بود.
اکنون همه چیز به دور برگشت بستگی دارد. فوتبال ایران از حذف السد مقابل الوصل امارات استقبال خواهد کرد، چرا که در این صورت، سهمیه 1+2 ایران در لیگ نخبگان آسیا قطعی خواهد شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/706081/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان جالب در مورد سعدی

اینجا بیشتر از شمال درخت دارد

عمر پولدارها بیشتر است؟

گزارش تبیینی حکم دادگاه دبش؛ رشد 45 برابری ارز دریافتی برای واردات چای

آتش سوزی پژوهشکده رویان تهران؛ حادثه مصدوم نداشت

آغاز طرح توسعه میدان میوه و تره‌بار شهید رجایی قم

معدوم‌سازی 5 تُن خمیر اسکلت مرغ غیرمجاز در قم

فرمانداری قم مصوبه شورا در خصوص شرایط احراز «شهردار» را مردود دانست

خشم در پاریس؛ هم پنالتی بود، هم اخراج!

صادقی غایب بزرگ پرسپولیس در یزد

پرسپولیس با تیم کامل آماده بازی حساس شد

خوشتیپ‌ترین مربی دنیا روی نیمکت بارسلونا

زوجی که همه را در رئال ناامید کردند

کمپانی: مهمترین بازی فصل‌ را بردیم

اورونوف در لیست پرسپولیس برای چادرملو

سقوط یک پله‌ای تیم ملی فوتبال بانوان ایران در رده‌بندی فیفا

ابطال دادگاه و حکم رئیس جنجالی اسپانیا

دو استقلالی در تیم منتخب هفته لیگ نخبگان

لزوم گرم نگه داشتن مفصل پیش از بروز روماتیسم

سخنان جالب امیرحسین ماحوزی

سخنان جالب احسان عبدی

گزارش شهردار تهران از سرانه توسعه فضای سبز پیرامون و داخل پایتخت

وزیر گردشگری: معتقدم دچار یک شکاف فرهنگی با نسل جدید شده‌ایم

رشد آمار اهدای خون در 11 ماه سال 1403

پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی بازدید کرد

نیمی از جمعیت کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها بازگردانده شدند

انتقاد نماینده قم از غیرفعال بودن سامانه ثبت‌نام مسکن دولت

ژابی آلونسو: امشب اتفاقات زیادی علیه ما رقم خورد، اما همه آن‌ها ناشی از اشتباهات خودمان بود

واکنش باشگاه استقلال به شایعه شکایت النصر؛ یک بار حقانیت ما ثابت شده، جای نگرانی نیست!

مدافع مصدوم استقلال استارت زد؛ حضور برابر النصر؟ تا امشب صبر کنید!

انفجار بی‌سابقه محبوب‌ترین بازیکن رئال

بمب بزرگ بارسلونا خنثی شد

شادی گل کار دست نویر داد؛ غیبت در 4 بازی!

لوآن پولی: بیرانوند خانواده دارد، درکش کنید

آمار عجیب؛ 10 صفر برای صلاح در پاریس!

چند نام جنجالی و خبرساز در رختکن تراکتور!

سقوط ادامه‌دار زنان ایران در رنکینگ فیفا!

ارتباط روماتیسم مفصلی با شغل انسان

شاعرانه/درد فراق آمد و عشق از دلم نرفت

معاون رئیس‌جمهور با محیط‌بانان مازندرانی دیدار کرد

آذری جهرمی: برای حفظ نظام دست از لجبازی با مردم بردارید!

بازار سیاه رحم اجاره ای؛ قیمت‌ از 400 میلیون تومان تا 900 میلیون تومان می‌رسد!

پلیس امنیت اقتصادی: نگرانیم کوروش کمپانی دیگری در سکوهای طلا به وجود بیاید

کلاهبرداری با نقاب وام بدون ضامن!

بارسلونا با دو مصدوم از لیسبون برگشت

اوج هیجان در اروپا؛ همه منتظر دیدارهای برگشت!

نخریدن مهاجم اشتباه مرگبار آرتتا بود

ادامه همکاری جوکوویچ و اندی ماری در چند رویداد مهم

جام ملت‌های فوتبال 6×6 آسیا؛ ایران با شکست سامورایی‌ها به صعود نزدیک شد

حکم سنگین در فرانسه؛ فونسکا 9 ماه محروم شد!