عصر قم

آخرين مطالب

ورود دادستانی به مقابله با مداخله‌گران غیرمجاز پزشکی اقتصادی

ورود دادستانی به مقابله با مداخله‌گران غیرمجاز پزشکی
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / سرپرست مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه برنامه محوری رصد مداخله‌گران غیرپزشک در حوزه پزشکی در تهران آغاز شده، گفت: بیش از 10 پرونده از زمان اجرای برنامه محوری نظارت و رصد وزارت بهداشت و دادستانی کل کشور در تهران تشکیل شده است.
دکتر جلال غفارزاده در ارتباط با رصد و شناسایی مداخله‌گران غیرپزشک در حوزه پزشکی اظهار کرد: برنامه محوری نظارت و رصد وزارت بهداشت و دادستانی کل کشور به منظور جلوگیری از مداخله افراد غیرپزشک در امور پزشکی در حال انجام است. برنامه محوری رصد مداخله‌گران غیرپزشک در حوزه پزشکی در تهران آغاز شده و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در تمام کشور تعمیم داده می‌شود. وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی ابلاغ کرده که شیوه و هماهنگی‌های انجام شده به منظور شناسایی افراد غیرپزشک در حوزه پزشکی را اجرا کنند.
وی درباره تعداد پرونده‌های مداخله افراد غیرپزشک در حوزه پزشکی، گفت: بیش از 10 پرونده از زمان اجرای برنامه محوری نظارت و رصد وزارت بهداشت و دادستانی کل کشور در تهران تشکیل شده است.
بازار
وی گفت: افراد غیرمجاز به صورت سرپایی در حوزه زیبایی اقداماتی انجام می‌دهند و برخی اقدامات آنها مانند «کاشت» بسیار عمیق است. قرار «بازداشت موقت» برای یکی از پرونده‌های تهران صادر شده است. تعداد پرونده‌های افراد مداخله‌گر در تهران به واسطه رصد و نظارت در حال افزایش است. 
سرپرست مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت درباره برخی تخلفات در بیمارستان‌ها نیز گفت: یک مورد بیمارستان نیز وجود داشت؛ امیدوارم که بتوانیم بروز چنین مواردی را در بیمارستان‌ها ریشه‌کن کنیم. رصد و نظارت بیمارستان‌ها می‌بایست ادامه داشته باشد.
غفارزاده درباره جرایم مداخله افراد غیرپزشک در حوزه پزشکی گفت: اقدامات مداخله‌ای برخی مداخله‌گران بسیار شدید است و کارهای عمیقی انجام می‌دهند و کار این افراد بسیار خطرناک است. جرایم افراد مداخله‌گر غیرمجاز در امور پزشکی ماده 3 قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی بعد از گذشت 29 سال به روز رسانی شده است؛ بنابراین در صورت ورود افراد مداخله گر به امر درمان، به شدت با آنها برخورد خواهد شد. جرائم سنگین به روزشده شامل «حبس»، «ضبط اموال»، «پلمب محل» و «محکومیت کیفری» در نظر گرفته شده است. 
وی با بیان اینکه جرائم افراد مداخله‌گر به روزشده تصریح کرد: جرائمی که در گذشته برای مداخله‌گران امور پزشکی درنظر گرفته شده بود، بازدارنده نبود اما جرائم جدید بازدارنده است. به دلیل هماهنگی‌های صورت گرفته و تعیین جرائم جدید، جرایم کنونی بازدارنده است. 

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/707641/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هیچ سروده‌ای در دیوان نظامی جز زبان پارسی نیست

محمد بُشرا در بیمارستان بستری شد

آتش‌سوزی در بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی ایلام؛ آتش مهار شد

ثبت 22 هزار تخلف رانندگی در اسفندماه

نرخ دیه سال 1404 اعلام شد

تمهیدات پلیس برای مراسم پنجشنبه و جمعه آخر سال

مشارکت مردم در پویش نه به تصادف

حمایت از فرزندآوری؛ وام و تسهیلات ویژه در دستور کار دولت

دستور رئیس‌جمهور برای تدریس زبان‌های محلی در مدارس

شگردهای حیرت انگیز مکارترین دزد ایران!

اوحدی: اشتغال فرزندان ایثارگران نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست

کشف پالایشگاه کوچک مقیاس مخفی برای بهره‌برداری از گازوئیل قاچاق در اطراف تهران!

رأی دوباره شورای شهر قم به عدم احراز صلاحیت شهردار

مرگبارترین مثلث هجومی جهان

سرمربی مس کرمان: انگار دوست دارند درباره داوری حرف بزنم

زارع: برای شکست دادن تراکتور به تبریز می‌رویم

روانخواه: یک نفر هم نبود که بگوید هوادار در لیگ برتر می‌ماند

اعتصاب رانندگان اتوبوس آلومینیوم در سفر به اهواز!

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

برتری 4 گله تیم ملی فوتبال نوجوانان در اولین بازی اردوی تهران

نشست رئیس فدراسیون فوتبال با سرمربی بانوان

برگزاری مسابقات کشتی پهلوانک‌ها در تهران

گردونه رو بچرخون 1 اتریوم جایزه بگیر

نکاتی درباره استفاده از دهان‌شویه

این خوراکی خطر مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد

نگاهداری: مذاکره با آمریکا عواید اقتصادی زیادی به همراه ندارد

پاسخ سفارت ایران به شایعه لغو روادید اتباع کویت

پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن: ما منزوی نخواهیم شد

رژه دریایی یگان‌های شرکت کننده از مقابل ناوشکن «جماران»؛ رزمایش مرکب کمربند دریایی 2025 پایان یافت

روایت زیباکلام از پیوند ناگسستنی اسرائیل و آمریکا

واکنش یوسفیان ملا به حضور محکومان پرونده چای دبش در دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب

خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد

روایت قائم‌پناه از واکنش پزشکیان به توهین‌ها: هرکس آزاد است هر حرفی به من بزند، ثبت شکایت نکنید

معرفی مدیران جدید بیمه دی

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

بزرگ‌ترین توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شد

میزان مرگ‌ومیر رانندگان و سرنشینان در حوادث ترافیکی

خبر خوب برای معلمان؛ واریز 2 پاداش در اسفند ماه

معاون رئیس جمهور: مرخصی 2 هفته‌ای پدران پس از تولد فرزند دوباره اجرا می‌شود

وزیر بهداشت: سه ماه از کارانه پرستاران را پرداخت کرده‌ایم

یک دانش آموز به خاطر ضرب و شتم معاون مدرسه راهی بیمارستان شد

سد لتیان به رود باریک تبدیل شد!

حکم اعدام 3 سارق مسلح تهران تایید شد

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

حال فوتبال باشگاهی ایران خوب نیست!