برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - همایش فرزندان شهدای فرهنگی شهرستانهای سمنان، سرخه، مهدیشهر، آرادان و گرمسار به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند با حضور مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و آموزش و پرورش استان برگزار شد.
به گزارش ایثار، به مناسبت 22 اسفند، روز ملی بزرگداشت شهدا همایش فرزندان شهدای فرهنگی شهرستانهای سمنان، سرخه، مهدیشهر، گرمسار و آرادان، تجلیل از فرزندان شهدای فرهنگی، مدافع حرم، معلمان، مربیان، روسای آموزشگاه های شاهد و کارشناسان ستاد شاهد و ایثارگر با حضور مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و آموزش و پرورش استان عصر شنبه 25 اسفند 1403 در خانه معلم سمنان برگزار شد.
در این نشست که با جزء خوانی قرآن، اجرای سرودهای حماسی و پرسش و پاسخ همراه بود مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان طی بیاناتی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 124 شهید فرهنگی و 600 شهید دانش آموز، آرامش خاطر و ثبات و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی را مرهون جانفشانی شهیدان والامقام و سلحشوری و ایثارگری رزمندگان، جانبازان و آزادگان این سرزمین قلمداد کرد و از یادگاران شهدا که خود در کسوت معلم و مربی و به عنوان جانشین صالح پدران خویش در صف مقدم تعلیم و تربیت قرار گرفته اند خواست تا با الگوبرداری از منش والای پدرانشان که مصداق بارز فداکاری، اخلاص، خداجوئی، تعهد و ولایت پذیری بوده اند در مسیر تعالی بخش شهیدان قدم بردارند و در راه اعتلاء نام ایران اسلامی و افتخارآفرینی در تمامی زمینه ها از جان و دل بکوشند.
-
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸:۲۸
-
۸ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/709735/