انتقال 97 هزار بیمار توسط اورژانس 115 قم
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر قم - رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قم گفت: در 11 ماه گذشته، 97 هزار و 184 بیمار و مصدوم توسط کارشناسان اورژانس 115 به مراکز درمانی منتقل شدند که از این تعداد، 25 هزار و 129 نفر مربوط به حوادث رانندگی بوده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدجواد باقری امروز در گفتگو با خبرنگاران به تشریح عملکرد بالگرد اورژانس 115 قم در 11 ماه نخست سال جاری پرداخت و اظهار کرد: طی این مدت، 66 پرواز توسط بالگرد اورژانس 115 انجام شده که در پی آن 145 بیمار و مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قم افزود: در مقایسه با سال گذشته که بالگرد اورژانس 115 با 59 پرواز 140 بیمار و مصدوم را به بیمارستانها منتقل کرده بود، شاهد افزایش چشمگیر در تعداد پروازها و انتقالات بودهایم.
باقری همچنین به آمار تماسها و مأموریتهای انجامشده توسط مرکز اورژانس قم اشاره کرد و گفت: در 11 ماهه امسال، مرکز اورژانس 115 قم موفق به دریافت 301 هزار و 76 تماس تلفنی شده که منجر به انجام 112 هزار و 459 مأموریت شده است.
وی افزود: از این تعداد، 97 هزار و 184 بیمار و مصدوم توسط کارشناسان اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتهاند که از این تعداد 25 هزار و 129 نفر مربوط به حوادث رانندگی بوده است. از این گروه، 11 هزار و 706 نفر در محل حادثه درمان شده و 13 هزار و 423 نفر به بیمارستانها برای ادامه درمان منتقل شدهاند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قم همچنین از عملکرد موتورلانس اورژانس 115 خبر داد و گفت: در این مدت موتورلانس اورژانس 115، 11 هزار و 246 مأموریت را انجام داده و اتوبوس آمبولانس نیز 14 مأموریت در سطح استان انجام داده است.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸:۰۹
-
۱۴ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/710301/