عصر قم

آخرين مطالب

حمایت 850 استاد حوزه علمیه از مواضع آیت الله جوادی آملی اقتصادی

حمایت 850 استاد حوزه علمیه از مواضع آیت الله جوادی آملی
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرگزاری مهر، بیش از 850 نفر از اساتید حوزه‌های علمیه در بیانیه ای از سخنان و مواضع حضرت آیت الله جوادی آملی حمایت کردند که متن این بیانیه در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته و به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک مرجع عظیم الشان حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مد ظله
با سلام و تحیت
بیانات ارزشمند حضرتعالی در جمع فرهیختگان و مسئولین حوزوی در آئین رونمایی از تفسیر گرانسنگ تسنیم، موجب خوشنودی دوستداران انقلاب اسلامی و اسلام اصیل گردید.
حضرتعالی به حق یادگار و بهره مند از حکمت علامه طباطبایی ره و فقاهت و سیاست امام خمینی ره هستید و در سالیان متمادی در سنگر جهاد علمی خوش درخشیده و متنعم به توفیقات الهی و سلوک معنوی بوده و علاوه بر جهاد اصغر در قبل و بعد از انقلاب و مبارزه با طاغوت زمان و نیز همراهی با امام امت خمینی کبیر ره به منقبت جهاد اکبر نیز مفتخر می‌باشید.
حوزه درسی وجود مبارکتان محل پرورش صدها استاد وعالم برجسته و مستفیضان از مشکات علمی و عملی شما بوده و بالخصوص در تفسیر قرآن و زنده نگه داشتن مسیری که علامه طباطبایی ره آن را در حوزه‌های علمیه احیا کردند، سعی وافر و عزمی راسخ داشته اید که فقط یکی از برکات آن تفسیر قیّم و ارزشمند تسنیم می‌باشد که در دنیای ظلمانی کفر و الحاد و تفکرات مادی؛ این اثر فاخر و گرانسنگ و دایره المعارف عظیم قرآنی مانند چراغ هدایتگری می‌درخشد و البته این مهم، جز با اعتقاد راسخ و نیت خالص و همت والای حضرتعالی به سرانجام نمی‌رسید (و علی الله اجرکم).
بیانات ارزشمند حضرتعالی در آئین رونمایی از تفسیر تسنیم و تأکید بر حفظ نظام امامت و امت و اندیشه تربیت عالمی که علاوه بر علم الدراسه، بهرمند از علم الوراثه باشد، به حق جز در نظام امام و امت که امام خمینی احیاگر آن و امام خامنه ای ادامه دهنده آن است محقق نخواهد شد. به تعبیر دیگر امامت منشأ و حافظ هدایت امت است و پیروی و همراهی امت، سبب بهره مندی از این چراغ هدایتگر و جلب الطاف الهی و بهره مندی از مواهب مادی و معنوی خواهد بود و هر قدر که رابطه امام و امت مستحکم‌تر باشد، دین و دنیای امت آبادتر و شکوفاتر خواهد بود.
از این رو بر ماست که خود را موظف به حفظ، حمایت و اطاعت از رهبری امام خامنه ای مد ظله دانسته و به تعبیر گرانسنگ حضرتعالی امام فعلی را جانشین امام عصر عج بدانیم.
امروز همین اندیشه و جایگاه ولایت فقیه در عصر غیبت؛ نقطه کانونی حمله دشمنان داخلی و خارجی و مرکز تمرکز کژ اندیشان است.
ما حوزویان ضمن تشکر و قدردانی از بیانات شیوا و شیرین و صد البته لسان صریح و صادق شما مرجع عالیقدر و استاد بزرگوار و مفسر برجسته حوزوی و سپاس از سالیان طولانی مجاهدت علمی و عملی و تربیت صدها استاد و فاضل حوزوی بر خود لازم می‌دانیم توصیه‌های ارزشمند شما را که سبب خرسندی دوستان اسلام و انقلاب و بغض و نفرت دشمنان و بدخواهان شد، به گوش جان شنیده و تا پای جان از آن دفاع کنیم و حمایت قاطع و کامل از رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای که به حق جانشین ولی نعمتمان حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه است را بر خود فرض بدانیم.
امید است در پرتو نظام امام و امت و بهرمندی از راهنمایی‌های حضرتعالی و صد البته دعای خیر حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه توفیق اعتلای نظام اسلامی را بدست آوریم.
جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه
کد خبر 6414014

عصر قم

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/711150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شکوری: ناصر حجازی الگوی دروازه‌بانی من است!

ناراحتی برزیلی‌ها پس از بازی نکردن اندریک

ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

تصاویر حضور پزشکیان در مراسم احیای حرم امام خمینی

برپایی دسته عزای شهادت امیرالمومنین (ع) با حضور آیت الله وحید خراسانی

برگزاری ضیافت افطاری هیئت خادم الرضا(ع) ویژه علمداران حسینی قم

نوجوان اهل قم خادم حضرت معصومه (س) حافظ و قاری کل قرآن + فیلم

زنی که قبر شوهر را به‌خاطر مهریه توقیف کرد!

بازگشت آلیسون به لیورپول از ترس ضربه مغزی!

رافائل نادال:فوتبال بی‌رحم است اما خولین آلوارز دو بار توپ را زد!

بازدید نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از بیمارستان کیش برای ارزیابی خدمات درمانی از نزدیک

روایت مشاور عراقچی از «اطمینان بزرگان نظام» به وزیر خارجه

وزارت خارجه آمریکا: یک پالایشگاه نفت چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کردیم

داستانک/جوک و غم

عظمت بی انتهای خداوند از دید دکتر کاکاوند

روند دمای قم در هفته آتی کاهشی خواهد بود

تخریب منازل مسکونی بر اثر سیل در روستایی از کرمانشاه

خدمت‌گزاری پسری 8 ساله در حرم حضرت معصومه(س)

هشدار به آلیسون؛ شماره یک لیورپول من خواهم بود

بازدید میدانی بازرسان سازمان بازرسی از ورزشگاه آزادی؛ علت حادثه بررسی شد

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

شکوری: آرزویم حضور در جام جهانی آمریکاست!

تمامی گل‌های هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

بازدید نوروزی محمد کبیری از بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

نوشیدن آب سرد باعث کبد چرب می‌شود؟

زیاده روی در مصرف آجیل‌ها و افزایش وزن

مطهری: حجاب در خیابان را دیگر نباید سخت بگیریم البته در ادارات و دانشگاه ها باید اجبار باشد

فائزه هاشمی: بعد از فوت بابا، روحانی و عمده اصلاح‌طلبان در اعتقاداتشان سست شدند

دریادار ایرانی: پرچم ایران اسلامی همچنان برافراشته است

انتقاد تند دفتر علی لاریجانی علیه برادر زن او

شیرینی زبان قرآنی سعدی

ویژه‌های حوادث/ مردی که همسر و دو پسرش را سلاخی کرد!

تمرین پرسپولیس 80 دقیقه زیر باران شدید!

عذرخواهی خیابانی از وزیر جهاد کشاورزی

دست به یقه شدن رنار و برانکو

کری‌‌خوانی بی‌حساب و کتاب؛ گاف عجیب ویدال مقابل هواداران پاراگوئه

واکنش جالب جواد خیابانی به شوخی های مردم

ضدحال برای خامس رودریگز؛ لئون مکزیک از جام جهانی باشگاه‌ها کنار گذاشته شد

مدافع سابق رئال مادرید برای اولین بار به تیم ملی اسپانیا دعوت شد

فن دایک: پائو کوبارسی دقیقا کاری را انجام می‌دهد که من خیلی‌ دوست دارم

پائو کوبارسی به بارسلونا برگشت

تقدیر نوروزی محمد کبیری از کادر درمان بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

تغییر رویه گردشگران مسیر دریایی کیش از اسکان در چادر به سمت هتل و اقامتگاه

باورهای غلط در مورد کبد چرب

ظهره‌وند: اگر آمریکا دست از پا خطا کند، ایران سیلی محکمی خواهد زد

شاعرانه/ چمن از گل شد، چون سر کویت

واژگونی نیسان در محور کاشان-قم یک کشته و 3 مصدوم بر جای گذاشت

هشدار هواشناسی؛ در طبیعت کمپ نزنید