عصر قم

آخرين مطالب

آخرین آمار تردد و تصادفات نوروزی؛ 19067 تصادف و 167 فوتی طی پنج روز گذشته گفتگو

آخرین آمار تردد و تصادفات نوروزی؛ 19067 تصادف و 167 فوتی طی پنج روز گذشته
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا /جانشین پلیس راهور فراجا گفت: در بازه زمانی 25 اسفند تا 30 اسفند 1403، تعداد کل تصادفات 19067 فقره بوده است که منجر به فوت 167 نفر و مجروح شدن 4751 نفر شده است.
سردار حسن مومنی در خصوص آخرین وضعیت تردد و تصادفات جاده‌ای نوروزی با بیان اینکه طرح ترافیکی نوروزی 1404 از تاریخ 25 اسفند ماه آغاز شده و امروز وارد روز ششم خود شده‌ایم، گفت: برای کاهش آمار تصادفات و جانباختگان، همکاری همگانی و فرهنگ‌سازی‌های لازم بسیار حائز اهمیت است. به ویژه از شهروندان محترم تقاضا داریم تا با پیوستن به پویش «نه به تصادف» و پرهیز از تخلفات حادثه‌ساز، به کاهش تصادفات و حفظ جان هموطنان خود کمک کنند. کاهش سرعت، رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به جلو می‌تواند به طور چشمگیری در این زمینه تاثیرگذار باشد.
وی در خصوص وضعیت تردد مسافران در روزهای اخیر افزود: بر اساس سامانه تردد شمار، از تاریخ 25 اسفند 1403 تا 30 اسفند 1403، حدود 150 میلیون تردد توسط وسایل نقلیه در جاده‌های درون و برون شهری ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش 4 درصدی را نشان می‌دهد. با وجود این افزایش تردد نظارت‌های پلیس راهور همچنان به منظور ایمن‌سازی جاده‌ها ادامه دارد.
جانشین پلیس راهور فراجا در ادامه به آمار تصادفات و حوادث رانندگی در 24 ساعت گذشته (30 اسفند 1403) پرداخت و بیان کرد: در 24 ساعت گذشته 1785 فقره تصادف در سطح کشور ثبت شده است که در پی این تصادفات، 27 نفر جان خود را از دست داده و 462 نفر نیز مجروح شده‌اند.
بازار
وی خاطرنشان کرد: در این مدت، 149 فقره تصادف درون‌شهری گزارش شده که در پی آن 183 نفر مجروح و 946 فقره تصادف خسارتی داشتیم که خوشبختانه هیچ تصادفی منجر به فوت درون‌شهری نداشته‌ایم. همچنین در مجموع، 1095 فقره تصادف درون ‌شهری گزارش شده است. در تصادفات برون شهری نیز 24 تصادف منجر به فوت 27 نفر داشتیم و 179 فقره تصادف جرحی که باعث مجروح شدن 279 شده و 487 فقره تصادف خسارتی که در مجموع 690 تصادف برون شهری ثبت شده است.
سردار مومنی با اشاره به آمار طرح نوروزی اظهار کرد: در بازه زمانی 25 اسفند تا 30 اسفند 1403، تعداد کل تصادفات 19067 فقره بوده است که منجر به فوت 167 نفر و مجروح شدن 4751 نفر شده است. در خصوص علل وقوع تصادفات درون‌شهری، عدم توجه به جلو با 46 درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است، سپس عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با 24 درصد و تغییر مسیر ناگهانی با 5 درصد قرار دارند. همچنین بیشترین ساعت وقوع تصادفات از 16 تا 20 بوده که 26 درصد کل تصادفات در این بازه زمانی رخ داده است.
وی همچنین در ادامه تصریح کرد: در جاده‌های برون‌شهری، علل اصلی تصادفات فوتی و جرحی به ترتیب عدم توجه به جلو (44 درصد)، تغییر مسیر ناگهانی (15 درصد)، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه (12 درصد) و واژگونی (31درصد) بوده است. بازه زمانی بیشترین وقوع تصادفات نیز مشابه درون‌شهری از ساعت 16 تا 20 بوده است که (27 درصد) از کل تصادفات در این ساعات به وقوع پیوسته است.
جانشین پلیس راهور فراجا در خصوص استان‌های دارای بیشترین تعداد فوتی در تصادفات برون‌شهری نیز عنوان کرد: از تاریخ 25 اسفند تا 30 اسفند 1403، استان خراسان رضوی با 14 فوتی در صدر قرار دارد، سپس استان‌های خوزستان با 11 فوتی و فارس، اصفهان و قزوین با 9 فوتی در رتبه‌های بعدی قرار دارند. در مورد تصادفات جرحی نیز استان‌های هرمزگان با 183 نفر، کرمان با 148 نفر، اصفهان با 162 نفر، قزوین با 114 نفر و آذربایجان شرقی با 123 نفر بیشترین تعداد مجروحان را گزارش کرده‌اند.
سردار حسن مومنی در پایان از مردم خواست تا ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به ایمنی سفرهای نوروزی خود توجه بیشتری داشته و در صورت نیاز به مشاوره، با شماره 110 پلیس، 141 سازمان راهداری و یا با راهور120 تماس بگیرند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/711169/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برپایی دسته عزای شهادت امیرالمومنین (ع) با حضور آیت الله وحید خراسانی

برگزاری ضیافت افطاری هیئت خادم الرضا(ع) ویژه علمداران حسینی قم

نوجوان اهل قم خادم حضرت معصومه (س) حافظ و قاری کل قرآن + فیلم

زنی که قبر شوهر را به‌خاطر مهریه توقیف کرد!

بازگشت آلیسون به لیورپول از ترس ضربه مغزی!

رافائل نادال:فوتبال بی‌رحم است اما خولین آلوارز دو بار توپ را زد!

بازدید نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از بیمارستان کیش برای ارزیابی خدمات درمانی از نزدیک

روایت مشاور عراقچی از «اطمینان بزرگان نظام» به وزیر خارجه

وزارت خارجه آمریکا: یک پالایشگاه نفت چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کردیم

داستانک/جوک و غم

عظمت بی انتهای خداوند از دید دکتر کاکاوند

روند دمای قم در هفته آتی کاهشی خواهد بود

تخریب منازل مسکونی بر اثر سیل در روستایی از کرمانشاه

خدمت‌گزاری پسری 8 ساله در حرم حضرت معصومه(س)

هشدار به آلیسون؛ شماره یک لیورپول من خواهم بود

بازدید میدانی بازرسان سازمان بازرسی از ورزشگاه آزادی؛ علت حادثه بررسی شد

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

شکوری: آرزویم حضور در جام جهانی آمریکاست!

تمامی گل‌های هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

بازدید نوروزی محمد کبیری از بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

نوشیدن آب سرد باعث کبد چرب می‌شود؟

زیاده روی در مصرف آجیل‌ها و افزایش وزن

مطهری: حجاب در خیابان را دیگر نباید سخت بگیریم البته در ادارات و دانشگاه ها باید اجبار باشد

فائزه هاشمی: بعد از فوت بابا، روحانی و عمده اصلاح‌طلبان در اعتقاداتشان سست شدند

دریادار ایرانی: پرچم ایران اسلامی همچنان برافراشته است

انتقاد تند دفتر علی لاریجانی علیه برادر زن او

شیرینی زبان قرآنی سعدی

ویژه‌های حوادث/ مردی که همسر و دو پسرش را سلاخی کرد!

تمرین پرسپولیس 80 دقیقه زیر باران شدید!

عذرخواهی خیابانی از وزیر جهاد کشاورزی

دست به یقه شدن رنار و برانکو

کری‌‌خوانی بی‌حساب و کتاب؛ گاف عجیب ویدال مقابل هواداران پاراگوئه

واکنش جالب جواد خیابانی به شوخی های مردم

ضدحال برای خامس رودریگز؛ لئون مکزیک از جام جهانی باشگاه‌ها کنار گذاشته شد

مدافع سابق رئال مادرید برای اولین بار به تیم ملی اسپانیا دعوت شد

فن دایک: پائو کوبارسی دقیقا کاری را انجام می‌دهد که من خیلی‌ دوست دارم

پائو کوبارسی به بارسلونا برگشت

تقدیر نوروزی محمد کبیری از کادر درمان بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

تغییر رویه گردشگران مسیر دریایی کیش از اسکان در چادر به سمت هتل و اقامتگاه

باورهای غلط در مورد کبد چرب

ظهره‌وند: اگر آمریکا دست از پا خطا کند، ایران سیلی محکمی خواهد زد

شاعرانه/ چمن از گل شد، چون سر کویت

واژگونی نیسان در محور کاشان-قم یک کشته و 3 مصدوم بر جای گذاشت

هشدار هواشناسی؛ در طبیعت کمپ نزنید

بارش تگرگ شدید در جاده دهلران به مهران

جریمه رعایت نکردن فاصله طولی خودروها

(1 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ در طبیعت کمپ نزنید

حواشی دیدار دیروز ایران و امارات با حضور رئیس جمهور